Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kfc Coleslaw Salatası

Kfc Coleslaw Salatası
0
48

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
kfc-coleslaw-salatasi.jpg

Kfc Coleslaw Salatası Tanımı İçin Malzemeler

• Yarım beyaz lahana
  • 2 adet havuç
  • 1.5 yemek kaşığı sirke (üzüm kullandım )
  • 3 yemek kaşığı ranch sos (isteyen mayonez kullanabilir )
  • 1.5 yemek kaşığı bal
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı limon suyu
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağ

Kfc Coleslaw Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Lahanalar ince ince kıyılır, havuçlar rendelenir .
  2. Bir kabın içine sirke ,limon suyu, tuz, bal ,zeytinyağ eklenir karıştırılır.
  3. En son içine ranch sos eklenir karıştırılır.
  4. Üsten lahana ve havuçlar eklenir .
  5. Biraz daha karıştırıldıktan sonra dolaba kaldırılır (ben bir gece bekletiyorum beklettiğim vakit tuzu yerken ekliyorum şayet 1 saat kadar bekleteceksem tuzu ekliyorum ).
Kfc Coleslaw Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Coleslaw (Kfc Salatası) Tanımı İçin Materyaller 1/2 (yarım) küçük uzunluk lahana4 adet küçük havuç1 paket krem şanti2 yemek kaşığı mayonez1/2 (yarım) çay bardağı limon sosuTuz Coleslaw (Kfc Salatası) Tanımı Yapılışı Lahanayı çok ince doğrayalım bir tabağa alalım. Üzerine havuçları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Kfc Tadında Çıtır Tavuk Ve Coleslaw Salata Tarifi İçin Malzemeler 2 parça tavuk bonfile1 adet yumurta100 ml süt1 su bardağı un1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı kırmızı toz biber acı kırmızı toz biber köri1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber kimyon1/2 (yarım) çay kaşığı sarımsak tozu (Rendesi de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Çıtır Tavuk Ve Coleslaw (Lahana Salatası) Tanımı İçin Materyaller Çıtır tavuk 400 gram tavuk göğsü1 su bardağı un3 yemek kaşığı nişasta1 su bardağı süt (200 ml)1 yemek kaşığı sıvı yağ1 tatlı kaşığı kabartma tozu1 çay kaşığı tuz Kızartmak için; Sıvıyağ Marinesi için; 2 yemek kaşığı soya sosu1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Coleslaw Salatası Tarifi İçin Malzemeler Küçük boy beyaz lahana ( ince kıyılmış)2 adet havuç ( rendelenmiş)4 yemek kaşığı mayonez1 yemek kaşığı bal1.5 yemek kaşığı şeker2-3 yemek kaşığı sirkeYarım fincan süt1 tatlı kaşığı tuz2-3 damla limonKuru üzüm ( isteğe bağlı) Coleslaw Salatası Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Coleslaw (Beyaz Lahana Salatası) Tanımı İçin Gereçler 500 gram beyaz lahana4 adet havuç Salata sosu için; 10 yemek kaşığı yoğurt4 yemek kaşığı mayonez2 tatlı kaşığı tuz3 tatlı kaşığı şekerYarım limon suyu2 yemek kaşığı sirke1 çay kaşığı karabiber Coleslaw (Beyaz Lahana Salatası) Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt