Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

KFC, VR Eğitim Oyunuyla Kızarmış Tavuk Pişirmeyi Öğretiyor!

Hoş geldin! oda.nobunaga33 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
KFC, VR Eğitim Oyunuyla Kızarmış Tavuk Pişirmeyi Öğretiyor!
0
236

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
KFC, çalışanlarına eğitim saptamak için fazla ilginç bir yola başvuruyor Bundan sonra çalışanlar VR oyunu oynayarak eğitim alacak Dünyanın en kuytu tarifleri aralarında kendisine yer bulan KFC, çalışan eğitim programını Oculus Rift üzerinden VR oyun oynatarak sağlayacağını açıkladı 20000 ’den artı şubesi ile çok büyük bir alana hizmet eden KFC,*çalışanlarını eğitmek için özel bir VR oyununun geliştirildiğini belirten bir rapor yayınladı Eater kadar yayınlanan raporun birazcık absürt*olmasından dolayı inanmak zorlama olabiliyor, ama PC Gamer ’ın da bir araştırma yapması ve onay alması üstüne olaydan belirlenmiş olabildik
şu anda çalışanlara gösterilmeyen KFC eğitim oyununda, “Chicken Mastery sertifikasını almak için KFC mutfaklarından birisinde eğitim görüyorsunuz Fazla adımlı çalışan oyunda, tavukları doğru şekilde kızartacak ve yemeye hazır ülkü getireceğiz
Gerçekte bakıldığında viral pazarlama kampanyası gibi gözüken bu olay, yukarıdaki videoda da göreceğiniz gibi o kadar eğitim sunabilecekmiş gibi gözükmüyor Oyunda, tavuğunuzu pişirecek ve en sonunda kapıya gömülü olarak duran Albay Sanders ’a tattıracaksınız Albay tavuğunuzu beğenirse kapı açılacak ve*dışarı çıkacaksınız
Kaynak : http:wwwpcgamercomwatchkfcsweirdvrtraininggameaboutfryingchicken

858,505Konular
982,548Mesajlar
33,028Kullanıcılar
buraktpccSon üye
Üst Alt