Kıbın kıbın tarifi kibin tarifi Aaaayyy birdenbire acıktım! 1548692729 1548692729 kibin5c4f2cfdebab4kibin5c4f2cfdebab4 http:wwwozgurceduslercomimagesnokta KIBIN 1548692729 1548692729 kibin5c4f2cfe08bfdkibin5c4f2cfe08bfd http:wwwportakalagacicomphotosuncategorizedkibin 1548692729 1548692729 kibin5c4f2cff5ff5dkibin5c4f2cff5ff5d http:wwwportakalagacicomphotosuncategorizedkibin2 hamur malzemeleri: 3 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz ılık su hazırlanması: Malzemelerle mantı hamuru gibi sertçe bir hamur yoğurun üzerini pak bir bezle örtüp 15 dakika dinlendirin bu arada kıymalı içi hazırlayın iç malzemeleri: id 500gr orta yağlı kıyma 3 orta yükseklik kuru soğan 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz hazırlanması: Soğanları mutfak robotundan geçirip mümkün olduğunca ince doğranmalarını sağlayın Ham kıymayı, soğan, sarımsak, tuzlu ve karabiber ile karıştırıp kıymalı içi hazırlayın 1548692729 1548692729 kibin5c4f2cff7177dkibin5c4f2cff7177d http:wwwportakalagacicomphotosuncategorizedkibin3 Hamuru 4 parçaya ayırıp her parçadan 3 şerit elde edin Şeritlerden iki santimlik küçük parçalar muhakkak Bunları unlu zeminde dikkat çekici parmağınızla bastırarak düzleştirin 1548692729 1548692729 kibin5c4f2d00e7d28kibin5c4f2d00e7d28 http:wwwportakalagacicomphotosuncategorizedkibin4 Bu minik parçaları hafif unlu zeminde merdane ile yaklaşık bir çay tabağı büyüklüğünde, mantı hamurundan azıcık kalınca açın 1548692729 1548692729 kibin5c4f2d027da2fkibin5c4f2d027da2f http:wwwportakalagacicomphotosuncategorizedkibin5 Her bir hamurun ortasına bir tatlı kaşığı kıymalı içten koyun xfUid71548692729 xfUid71548692729 kibin5c4f2d03d3a2akibin5c4f2d03d3a2a http:wwwportakalagacicomphotosuncategorizedkibin6 xfUid81548692729 xfUid81548692729 kibin5c4f2d05a36b0kibin5c4f2d05a36b0 http:wwwportakalagacicomphotosuncategorizedkibin7 hamurları yukarıdaki fotoğraftaki şekiller gibi ya da bir ravioli kalıbı kullanarak kapatın Kenarları mutlaka çok sıkı kapatın, haşlama sırasında açılmasın (Biz ilk fotoğraftaki hamurları Marcela isimli okuyucumun gönderdiği fotoğraftaki empanadaslar gibi kapattık) xfUid91548692729 xfUid91548692729 kibin5c4f2d05b6f35kibin5c4f2d05b6f35 http:wwwportakalagacicomphotosuncategorizedkibin8 Hamurları tuzlu kaynar suda haşlayın Kıbınlar suyun yüzüne çıktıktan takriben 5 dakika sonradan tencereden çıkarın (Piştiklerinden emin elde etmek için bir tanesi alıp, ikiye keresek bakın) Hepsini geniş bir tabağa alıp yağda kızdırılmış pul biber ve yoğurt ile servis yapın 01548692729 01548692729 kibin5c4f2cfdebab4kibin5c4f2cfdebab4 http:wwwozgurceduslercomimagesnokta
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.