bilgisayarci
FD Üye
Kıbrıs Köftesi Tanımı İçin Malzemeler
- 250-300 gram az yağlı kıyma
- 1 kuru soğan rendesi
- 1 orta uzunluk patates rendesi
- 1 adet yumurta
- 1 su bardağından 2 parmak eksik galeta unu
- 2 diş sarımsak
- 1 tutam maydanoz
- Pulbiber
- Karabiber
- Köfte baharatı
- Tuz
- Sıvıyağ
Kıbrıs Köftesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kuru soğan ve patatesi rendeleyip, suyunu sıkalım.
- Diğer materyalleri ekleyip, köftemizi yoğuralım.
- Köftemize form verip, yarım saat dinlendirelim.
- Daha sonra kızgın yağda artlı önlü kızartalım. ????????Afiyet olsun????????