Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba benim doruk 18788 civarı 86 da olabilir bir hafta daha sonra 17 yaşıma giricem kemiklerimin ne değin açık olduğu hakkında fikrim değil boyumun zaten uzun olduğunu biliyorum fakat bi sorum var basketbolla ilgilenmeyi düşünüyorum benim 19495 gibi bir boya ulaşmam mümkünmü...
hamilemiyim acaba merak ediyorum? tezgâhtar olursanız sevinirim adetim bittikten hemencecik sonradan bi hafta baştan başa eşimle ilişkiye girdik defalarca içime boşaldı adetten sonra hamile olma ihtimali varmı sizce hamilemiyim merak ediyorum bebeğim olmasınıda çok istiyorum
Bilemedim hamilemiyim ? Yardım lütfen Merhaba arkadaşlar Günlerdir forumunuzu peşine düşüp takip ediyorum içimi rahatlatıyor ve heyecanlandırıyorsunuz Üye olup bende sormak istedim tecrübeli arkadaşlara Eşimle yeni bebek kararı aldık ve geçen adetimden daha sonra denemelere başladık 9 gün...
Panik saldırı en kısa tanımı ile kişinin aniden ortaya meydana çıkan üzüntü ve endişe krizidir Bu nöbet hemencecik kişi bedeninde reel ve can sıkıntısı veren rahatsızlıklar hissetmesi ile birlikte birey daha da yoğun kaygı ve üzüntü hissetmeye başlar
Çoğunlukla psikolojik streslere yan olarak...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.