Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kılcık sac orgusu nasıl yapılır

kılcık sac orgusu nasıl yapılır
0
210

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kılcık Sac Orgusu Nasıl Orulur

Resimli Kılcık Sac Orgusu Nasıl Orulur

Kılcık denilen orgu sac modelini eskiden bu yana bayanlar ve genc kızlar tarafından cok seviliyor

Resimde sizlerde gordukden sonra hayranlığıız bir kez daha artıcak kılcık orgunun nasıl yapıldığına dair detaylı bir video buldumOzellikle genc kızlara cok yakışan bu sac modelini resimde olduğu gibi sizlerde evinizde rahatlıkla orebilirsiniz orgunuz bittikten sonra en son orguyu muntazam şekilde bırakmayıp dağınık hale getirirseniz oldukca şık bir sac modeli oluşturabilirsiniz

Bu sene orgu sac modası da var,arkadaşlarınıza,kardeşinize oğretip sizlerde saclarınızı boyle orebilirsiniz

imageskilciksacorgusunasilyapilir5ad4a17fd5c07

Similar threads

Kılcık Sac Orgusu Modeli Kılcık Sac Orgusu Modeli Resimleri Cok şık ve goz kamaştırıcı gorunen Kılcık Sac Orgusu Modelilerindne bir kac ornek hazırladık sizler icin orgu sac kullanmayı seven bayanlar ve genc kızlar icin oldukca yararlı olacağını duşunerek hemen sizleri Kılcık Sac...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Resimli Kılcık Sac Orgusu Nasıl Orulur Kılcık Sac Orgusu Resimli Anlatım Sacınızı topladıktan sonra ikiye boluyorsunuz imageskilciksacorgusunasilorulurresimli5ad4a16bd8d5b Kucuk kucuk saclar alıp ormeye balıyorsunuz imageskilciksacorgusunasilorulurresimli5ad4a16d35b4b...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Kılcık Sac Orgusu Oruluşu Kılcık sac orgusu yapmak icin oncelikle saclarınızı oreceğiniz yana ikiye ayırınAyırdığınız saclarınızdan buyuk tutamlardan bir tutam sac alın diğer buyuk tutamla birleştirin ardından diğer tutamdan ince bir tutam alıp, diğer kalın tutamla birleştirin aldığınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Şelale Sac Orgusu Yapılışı Şelale sac orgusu nasıl yapılır oldukca kolay bir orgu stilidir Şelale sac orgusu kısaca anlatmak istiyorum kolayca yapabilirsinizResimde gorduğunuz şekilde saclarınızı orebilirsinizYapmanız gereken şey saclarınızı guzelce taradıktan sonra yan kısmından bir tutam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Mısır Orgu Tekniği,Mısır Sac Orgusu Tekniği,resimli sac orgusu modelleri,Mısır sac orgusu modelleri resimli anlatım,Mısır Orgusu nasıl orulur imagesmisirsacorgusunasilorulurresimlianlatim5ad4e924867a7 imagesmisirsacorgusunasilorulurresimlianlatim5ad4e925dc643...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,505Konular
982,717Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt