Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kilo Aldıran Bebek Kahvaltısı

Kilo Aldıran Bebek Kahvaltısı
0
34

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
kilo-aldiran-bebek-kahvaltisi.jpg

Kilo Aldıran Bebek Kahvaltısı Tarifi İçin Malzemeler

• Yarım avokado
  • Yarım muz
  • 2 adet bebek bisküvisi
  • 5 ölçek bebek devam sütü (“biz sma kullanıyoruz”)
  • 1 adet haşlanmış yumurta sarısı
  • 1 tatlı kaşığı (lor-labne peyniri )hangisi varsa tercih size kalmış
  • Yarım çay bardağı ılık su
  • (isteğe bağlı organik pekmez de koyabilirsiniz içerisine 2 çay kaşığı ben tercih etmedim)

Kilo Aldıran Bebek Kahvaltısı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Avokadoyu yarım çay bardağı su ile haşlıyoruz 7 dakika sonra alıp üzerine muz bebe bisküvisi devam sütünü ekleyip çekiyoruz. Eğer suyu az olduysa çekerken üzerine az bir şey ekleyip çekiyoruz.
  2. Muhallebi kıvamına gelen püremizin üzerine yumurta sarımızı ve peynirimizi ekliyoruz.
  3. İsterseniz pekmezde kullanabilirsiniz iyice karıştırıp yedirelim ben çok memnun kaldım umarım sizde kalırsınız ????.
Kilo Aldıran Bebek Kahvaltısı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Bebeklere Kilo Aldıran Devam Sütlü Bebek Püresi Tarifi İçin Malzemeler Yarım avokadoBir adet kırmızı elma5 ölçek devam sütü (biz sma kullanıyoruz)2 adet cici bebe (biz hünnap keçi sütlü olanı kullanıyoruz)Yarım adet muz1 çay kaşığı pekmezYarım çay bardağı sıcak su Bebeklere Kilo Aldıran Devam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Bebek Kahvaltısı 6+ Tarifi İçin Malzemeler Yarım yumurta sarısıYarım kibrit kutusu kadar tuzsuz peynir1 tatlı kaşığı uzum pekmezi2 adet bebek bisküvisi1 ölçek hipp mama Bebek Kahvaltısı 6+ Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurta ve peyniri ayrı ayrı ezip küçültelim. Pekmez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Ihlamur Sulu Bol Vitaminli Bebek Kahvaltısı Tarifi İçin Malzemeler 1 adet yumurta sarısı (Çatalla ezilmiş)1 dilim elma (cam rendeden geçirilmiş)1 dilim armut (cam rendeden geçirilmiş)3 dilim muz( çatalla ezilmiş)2 çay kaşığı bebe bisküvisi( ev yapımı rondodan geçirilmiş)1 çay kaşığı labne2 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Kilo Aldıran Bebek Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *1 yemek kaşığı tereyağ veya zeytinyağı *1 yemek kaşığı un *1 yemek kaşığı irmik *2 su bardağı su *1 çay kaşığı salça *1 çay kaşığı nane Kilo Aldıran Bebek Çorbası Tarifi Yapılışı Yağ ile önce unu sonra irmiği pişiriyoruz, sonra iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Bebek Kahvaltısı Tarifi İçin Malzemeler *1 haşlanmış yumurta sarısının yarısı *1 tatlı kaşığı labne peynir *2 tane bebe bisküvisi *Yarım ölçek devam sütü *( 8 aydan itibaren içerisine robotta iyice çekilmiş cevizde ilave ediyoruz ve bebe bisküvisini 3 tane koyuyoruz ) Bebek Kahvaltısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt