Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kilo Sorunları Olanlar Buraya

Kilo Sorunları Olanlar Buraya

Similar threads

Hayırdır niye geldin? Kilo sorunun mu vardı imageskilosorunlariolanlarburaya5ad76ba924b23pngimageskilosorunlariolanlarburaya5ad76ba924b23pngimageskilosorunlariolanlarburaya5ad76ba924b23png
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
hormon bozuklugu olanlar buraya hormon bozukluğu belirtileri cyclo progynova gebelik cyclo progynova hormon bozukluğu nedir arkadaslar ben 1 ay once doktora gitmiştim biz 2 senedir korunmuyoruz ama cocugumuz olmadıhekim bana hormon eksikliğimin oldugunu soledivucudumda östrojen hormonu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Dinç yaşam için beslenmeye uyarı edilmelidir Egzersiz yaparak vücudumuzun dengesi sağlanarak kendisini korumaktadır Alıştırma yapılması insanların kilolarınızın ideal olarak kalmasını sağlayarak korumaktadır Kilo kaybı sonucunda sağlık sorunları ön plana çıkabilir Milli Sıhhat Enstitüsü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Kilo vermek istiyorsunuz ancak iştahınız o kadar açık ki köstek olamıyorsunuz! Dışarıdaki yiyecekler o kadar leziz ve kışkırtıcı ki durmanız gereken noktası kaçırıyorsunuz. Amaaaa artık dur demenizin vakti geldi ve kaçıyor tahminen de.. Sağlığınızdan tasa ediyorsunuz, dış görünüşünüz de artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
90 kilo diyeti, 90 kilo olanlar icin diyet, 90 kilo icin diyet listesi, 90 kilo diyet listesi, 90 kilo olanlara diyet onerileri gunumuzde pek cok kişi aşırı kilolarından şikayet etmektedir 90 kilo diyeti, 90 kilo olanlar icin diyet, 90 kilo icin diyet listesi, 90 kilo diyet listesi, 90...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,498Konular
982,047Mesajlar
30,024Kullanıcılar
kelleavcisiSon üye
Üst Alt