iltasyazilim
FD Üye
zayıflatan çaylar
Kilo Verdiren Çay Tarifi,
Yağ Eriten Akarsu,
Zayıflama Çayı
Yağ brülör çay;
Bu dere için 4 nehir kaşığı yeşil nehir ve 4 dere kaşığı mate yaprağı, 2 dere kaşığı ısırgan yaprağı ve 2 dere kaşığı kekik gereklidir Bütün malzemeleri 1 litre kaynar suyun içine koyarak 10 dakika demlemeye bırakın Bu çayı günde 4 bardak tüketebilirsiniz Hem çayın içine darı püskülü, kiraz sapı ve rezene ilave ettiğiniz süre çaya ödem sökücü nitelik katılmış olur
Günde 2 bardak biberiye çayı içilebilir Yalnız yüksek tansiyon hastası ve hamile bayanların bu çayı içmemeleri öğüt olunur
6 kilo verdiren bitki çayı
Mate
Yeşil dere
Funda
Biberiye
Kekik yaprağı
Bir litre kaynamış suya birer çay kaşığı mate, yeşil çay, funda, biberiye ve kekik yaprağı atılır On dakika demlenmesi bekelenir ve süzülerek içilir
zayıflatan bitki çayı
Malzemeler:
12 adet avakado yaprağı
1 akarsu kaşığı yeşil çay
1 tutam kiraz sapı
1 tutam darı püskülü
1 nehir kaşığı rezene tohumu
Hazırlanışı : Malzemeleri 1 su bardağı kaynar suya koyduktan 12 dakika kaynatın ve hafifçe fokurdadıktan sonra 34 dakika demlenmeye bırakın
Şeker ya da tatlandırıcı eklenmeden sadece çok ince bir dilim limonla günde 2 ya da 3 fincan içilebilir *
Kilo Verdiren Çay Tarifi,
Yağ Eriten Akarsu,
Zayıflama Çayı
Yağ brülör çay;
Bu dere için 4 nehir kaşığı yeşil nehir ve 4 dere kaşığı mate yaprağı, 2 dere kaşığı ısırgan yaprağı ve 2 dere kaşığı kekik gereklidir Bütün malzemeleri 1 litre kaynar suyun içine koyarak 10 dakika demlemeye bırakın Bu çayı günde 4 bardak tüketebilirsiniz Hem çayın içine darı püskülü, kiraz sapı ve rezene ilave ettiğiniz süre çaya ödem sökücü nitelik katılmış olur
Günde 2 bardak biberiye çayı içilebilir Yalnız yüksek tansiyon hastası ve hamile bayanların bu çayı içmemeleri öğüt olunur
6 kilo verdiren bitki çayı
Mate
Yeşil dere
Funda
Biberiye
Kekik yaprağı
Bir litre kaynamış suya birer çay kaşığı mate, yeşil çay, funda, biberiye ve kekik yaprağı atılır On dakika demlenmesi bekelenir ve süzülerek içilir
zayıflatan bitki çayı
Malzemeler:
12 adet avakado yaprağı
1 akarsu kaşığı yeşil çay
1 tutam kiraz sapı
1 tutam darı püskülü
1 nehir kaşığı rezene tohumu
Hazırlanışı : Malzemeleri 1 su bardağı kaynar suya koyduktan 12 dakika kaynatın ve hafifçe fokurdadıktan sonra 34 dakika demlenmeye bırakın
Şeker ya da tatlandırıcı eklenmeden sadece çok ince bir dilim limonla günde 2 ya da 3 fincan içilebilir *