Şişman diye alay edilen 24 yaşındaki bayan, kilo verdikten sonra estetik bağımlısı oldu; estetik operasyonlara bir servet harcadıkiloludiyealayedilincebambaskabirioldu5c43c8746af27jpegalt Kilolu diye alay edilince bambaşka biri olduWebcam modeli Chloe, 28 kilo verdikten daha sonra görüntüsüne siklet vermeye başladı Genç kadın, Büyürken şişman olduğum için benimle alay ettikleri için çirkin hissederdim Kilo verince kendime olan güvenimi bitmiş kazanacağımı düşündüm Ancak bütün aksine, görüntümden nedeniyle paranoyak oldum Estetik operasyonalara takıntım başladı Hayatımın değiştiğini red edemem ancak yeni halim diğer kaygılar doğurdudiye sıkıntılarını anlattıkiloludiyealayedilincebambaskabirioldu5c43c875555f8jpegalt Kilolu diye alay edilince bambaşka biri olduEstetiğe harcadığı servete, kadınlardan aldığı eleştirilere ve sevgilisinden ayrılmasına karşın estetikle işinin hala bitmediğini söyleyen Chloe, bir göğüs büyütme operasyonu daha yaptırdıktan sonra yağ transferi yaptırarak kalçasını kaldırtmayı ve burnunu her yerde yaptırmayı planlıyorkiloludiyealayedilincebambaskabirioldu5c43c8755e3d8jpegalt Kilolu diye alay edilince bambaşka biri olduChloe'nin yaptırdığı estetik operasyonlar: Birincil göğüs estetiği: 3 bin 500 pound İkinci göğüs estetiği: 3 bin 500 pound Burun estetiği: 7 bin pound Uyumlu botoks, yanak ve dudak dolgusu: 6 bin pound Diş kaplama: 7 bin poundDuygu Bay PembeNarkiloludiyealayedilincebambaskabirioldu5c43c875676fajpegalt Kilolu diye alay edilince bambaşka biri oldukiloludiyealayedilincebambaskabirioldu5c43c8756cbe5jpegalt Kilolu diye alay edilince bambaşka biri oldukiloludiyealayedilincebambaskabirioldu5c43c87578353jpegalt Kilolu diye alay edilince bambaşka biri oldukiloludiyealayedilincebambaskabirioldu5c43c8758057djpegalt Kilolu diye alay edilince bambaşka biri oldukiloludiyealayedilincebambaskabirioldu5c43c87585bb1jpegalt Kilolu diye alay edilince bambaşka biri oldustyle width:640px;kiloludiyealayedilincebambaskabirioldu5c43c8758e491jpegalt Kilolu diye alay edilince bambaşka biri oldukiloludiyealayedilincebambaskabirioldu5c43c875964b7jpegalt Kilolu diye alay edilince bambaşka biri oldukiloludiyealayedilincebambaskabirioldu5c43c875a06a2jpegalt Kilolu diye alay edilince bambaşka biri oldustyle width:640px;kiloludiyealayedilincebambaskabirioldu5c43c875a90a4jpegalt Kilolu diye alay edilince bambaşka biri oldukiloludiyealayedilincebambaskabirioldu5c43c875b29d8jpegalt Kilolu diye alay edilince bambaşka biri oldukiloludiyealayedilincebambaskabirioldu5c43c875ba7c2jpegalt Kilolu diye alay edilince bambaşka biri oldukiloludiyealayedilincebambaskabirioldu5c43c875c0d04jpegalt Kilolu diye alay edilince bambaşka biri oldu