Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kim Kardashian Türkiye'ye para kazandıracak!

Kim Kardashian Türkiye'ye para kazandıracak!
0
121

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
kim_kardashian_turkiyeye_para_kazandiracak_1569669292_4173.jpg

Dünyaca ünlü Kim Kardashian, üretimi Türkiye'de yapılacak bir korse için kamera önüne geçiyor.

Amerikalı dünyaca ünlü isim Kim Kardashian'ın hazırladığı vücut şekillendirici SKIMS marka korse koleksiyonu Eylül ayında satışa çıktı. Kelimenin tam manasıyla kapış kapış satılan eserlerden Kardashian saniyeler içinde 2 milyon dolar kazanarak yeni bir rekora imza attı. Kardashian'dan yeni markası için flaş bir adım geldi. Ünlü yıldız korse markasını Türkiye'de üretecek.

57lKM_1569669307_3617.jpg

Similar threads

Dünyaca ünlü Kim Kardashian, üretimi Türkiye'de yapılacak bir korse için kamera karşısına geçiyor. Amerikalı dünyaca ünlü isim Kim Kardashian'ın hazırladığı vücut şekillendirici SKIMS marka korse koleksiyonu Eylül ayında satışa çıktı. Kelimenin tam anlamıyla kapış kapış satılan ürünlerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
North'un kertenkelesi bile yaşıyor bu hayatı. Kim Kardashian'ın dünya çapında haber olmadığı tek bir günümüz geçmiyor farkındaysanız... Geçtiğimiz günlerde Kanye West ile boşanma sürecinde yaşadıkları ile gündeme gelen Kardashian bugün yaptığı bir fedakarlıkla karşımızda. 7 yaşındaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Kendall Jenner insan değil bence. Kim Kardashian'ın Skims isimli bir giysi markası var bildiğiniz üzere. Daha çok iç çamaşırı, korse, mesken giysisi üzere eserleri olan markada rahatlık ve doğallık ön planda. Renkler de Kim Kardashian'dan alışkın olduğumuz doğal tonlar etrafında dönüyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Dora’yla benim bu kesimdeki maceramız aşağı yukarı birebir periyotta başladı diyebilirim. Ben dergilerle, o ise dizaynla start verdik kariyerlerimize. Derhal itiraf edeyim, çok uzun devirdir ve çok yakın tanıdığın biriyle röportaj yapmak biraz garip hissettirdi. Hakkında çok şey biliyorum lakin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Bir sabah uyandığımızda tıpkı Alice’in mükemmeller diyarına yanlışsız yol alışı üzere gerçek dünyadan öbür gerçekliklere kapı aralayan bir kavramla tanıştık hepimiz: “Metaverse” (sanal evren). Pekala neydi bu sanal cihan kavramı? Sanal cihan tıpkı Albert Einstein’in öncülük ettiği “paralel cihan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,506Konular
983,023Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt