Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kinoa Unlu Kraker (Glutensiz Ve Tüm Diyetlere Uygun)

Kinoa Unlu Kraker (Glutensiz Ve Tüm Diyetlere Uygun)
0
37

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
kinoa-unlu-kraker-glutensiz-ve-tum-diyetlere-uygun.jpg

Kinoa Unlu Kraker (Glutensiz Ve Tüm Diyetlere Uygun) Tanımı İçin Gereçler

• 1 çay bardağı ılık su
  • 3 çay kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı pulbiber (İsteğe göre)
  • Küçük bir avuç dereotu ya da maydanoz
  • 2 su bardağı kinoa unu

Kinoa Unlu Kraker (Glutensiz Ve Tüm Diyetlere Uygun) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Un hariç tüm materyalleri koyup şöyle bir karıştırın.
  2. Sonra unu yavaş yavaş ekleyin, markadan markaya 2 su bardağı az ya da çok olabiliyor. Düzgünce yoğurun. Hafif ele yapışan bir hamur oluyor o yüzden bence eldiven kullanın.
  3. Biçim vermek güç olduğu için en pratik yol ufak kesim halinde hamur alın, elinizde yuvarlayın, sonra avucunuzun ayasıyla bastırın, tıpkı köfte yapar üzere form veriyoruz. Ben en son tepsiye dizince çatal ucuyla deliklerde yapıp süsledim.
  4. Yağlı kağıt üzerine dizip 190 derece evvelden ısıtılmış fırında 10-15 dakika ortası denetimli pişiriyoruz.
  5. Soğuduktan sonra sıkı kapaklı bir kavanoza koyarsanız uzun müddet tazecik kalır. Afiyet ve şifa olsun.

Similar threads

Kinoa Unlu Kurabiye (Tüm Diyetlere Uygun) Tanımı İçin Materyaller 1, 5 çay bardağı zeytinyağı1 çay bardağı dövülmüş ya da ince çekilmiş ceviz1 çay kaşığı tuz1 paket karbonat1 kahve fincanı suAldığı kadar kinoa unu (ben 170ml kadar kullandım lakin markadan markaya değişiyor, yavaş yavaş karışıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Balkabaklı Cips (Tüm Diyetlere Uygun) Tarifi İçin Malzemeler 1 kalın dilim balkabağı1,5 su bardağı badem unu (Ya da badem-fındık öğütüp koyabilirsiniz)1/2 (yarım) su bardağı kinoa unu (Başka glutensiz unda olur)3 büyük diş rendelenmiş sarımsak ya da 1 tepeleme tatlı kaşığı sarımsak tozu1,5 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Sağlıklı Badem Unlu Krep (Glutensiz Eleminasyon Ve Öteki Diyetlere Uygun) Tanımı İçin Materyaller 1 çeyrek su bardağı glutensiz badem unu1 silme yemek kaşığı öğütülmüş keten tohumu1 adet yumurta1 yemek kaşığı zeytinyağ ya da yarım yemek kaşığı ghee yağı1 yemek kaşığı içme suyu Sağlıklı Badem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Fit Kurabiye (Glutensiz Diyetlere Uygun) Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta1,5 su bardağı rondoda çekilmiş glutensiz yulaf ezmesi (ben bunu tercih ettim) ya da yulaf unu ya da dilediğiniz glutensiz unYarım çay kaşığı karbonat (ben bunu tercih ettim) ya da 1 çay kaşığı kabartma tozu4 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
Temiz İçerikli Cookie (Glutensiz, Tüm Diyetlere Uygun) Tarifi İçin Malzemeler 2 çay bardağı az çekilmiş glutensiz yulaf2 tane olgunlaşmış muz4 yemek kaşığı tahin2 yemek kaşığı pekmez1 silme tatlı kaşığı ham kakao (isteğe bağlı)Üzerini süslemek isteyenler için; temiz içerikli damla çikolata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
858,496Konular
981,781Mesajlar
29,852Kullanıcılar
han53Son üye
Üst Alt