Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kırık Ayna

Kırık Ayna
0
359

Similar threads

Rüyada Kırık Anahtar Bakmak Bir yetimin malına zarar vermeye yorulur
Cevaplar
0
Görüntüleme
366
Rüyada Kırık Cam Görmek Endişe ve sıkıntılara yorulur
Cevaplar
0
Görüntüleme
382
Aynaya ya da su yüzüne bakarak kendi yüzünü görmek evlenmeye ya da çocuğa, Aynaya bakıp bir şey görmemek hayal kurmaya, Aynanın güzelliği kadının güzelliğine, kırılması kadının ölümüne, çirkinliği çirkin kadın veya erkeğe, Temiz aynaya sevinçle bakmak sıkıntıdan kurtulmaya, Gümüş ayna mihnet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
Sıla Kırık Ayna şarkı sozu Kırık Ayna şarkı sozu Kırık Ayna Butun anılar gozlerimde Ezberledim sen gittin gideli Bu ızdırap ah halim harap Sen bu hale koydun beni Ah gonlum kırık ayna Başım alıp nereye gideyim Sen bana yar olmadıktan sonra Ben elleri neyleyeyim Hicbir korku yoktu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Yahşi Cazibe Ah Gönlüm Kırık Ayna Sözleri Yahşi Alımlılık Gökhan Keser Kırık Ayna Sözleri 18 şubat Yahşi Cazibe Ah Gönlüm Kırık Ayna Sözleri Merhaba Sevgili melek'ler, bu sayfamızda 18 şubat Yahşi Çekicilik dizisinde Gökhan Keser'in seslendirdiği Kırık Ayna şarkısının sözlerini sizlerle ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt