Resimli Kırmızı Başlıklı Kız Tarifi
Kırmızı Başlıklı Kız Nasıl Yapılır
Kırmızı Başlıklı Kız İcin Malzemeler:
75 groda isisinda margarin
150 grseker
1 tane vanilya
3 tane yumurta
200 grun
2 tatli kasigi kabartma tozu
23 yemek kasigi nutella
1 sise visne kompostosu
Kreması icin;
500 gr labne
50grseker
1 paket vanilya
500 grkrema
3 paket krema sertlestirici
2 paket kirmizi tart jolesi
Kırmızı Başlıklı Kız Yapılışı:
Margarini mikserle cirmaya baslayin sekeri ve vanilyayi yavas yavas ilave edin seker eriyene kadar iyice cirpin
Yumurtalari tek tek ilave edin her bir yumurtayi yarim dakika cirpin
Unu ve kabartma tozunu harmanlayip karisima ilave edin
Hamurun yarisini yaglanmis 26 cmlik kek kalibina yayin,kalan hamura nutellayi ekleyip cirpin ve uzerine ekleyip guzelce yayin
Visneleri suzun ama suyunu dokmeyin uzeri icin kullanin,yine uzerini susulemek icin 2025 tane visneyi kenara alin
Kalan visneleri hamurun her yerine dagitin
170 derecede pisirin
Pisen keki kaliptan cikaritin iyice soguyunca kelepce kismini kenarina gecirin kremayi guzelce yayin 34 yemek kasigi uzerini suslemek icin ayirin
Tart jolesini paketin uzerinde yazdigi gibi hazirlayin ve ilk sicakligi cikinca pastanin uzerine yayin Jole donunca Istediginiz gibi susuleyin
Kırmızı Başlıklı Kız Nasıl Yapılır
Kırmızı Başlıklı Kız İcin Malzemeler:
75 groda isisinda margarin
150 grseker
1 tane vanilya
3 tane yumurta
200 grun
2 tatli kasigi kabartma tozu
23 yemek kasigi nutella
1 sise visne kompostosu
Kreması icin;
500 gr labne
50grseker
1 paket vanilya
500 grkrema
3 paket krema sertlestirici
2 paket kirmizi tart jolesi
Kırmızı Başlıklı Kız Yapılışı:
Margarini mikserle cirmaya baslayin sekeri ve vanilyayi yavas yavas ilave edin seker eriyene kadar iyice cirpin
Yumurtalari tek tek ilave edin her bir yumurtayi yarim dakika cirpin
Unu ve kabartma tozunu harmanlayip karisima ilave edin
Hamurun yarisini yaglanmis 26 cmlik kek kalibina yayin,kalan hamura nutellayi ekleyip cirpin ve uzerine ekleyip guzelce yayin
Visneleri suzun ama suyunu dokmeyin uzeri icin kullanin,yine uzerini susulemek icin 2025 tane visneyi kenara alin
Kalan visneleri hamurun her yerine dagitin
170 derecede pisirin
Pisen keki kaliptan cikaritin iyice soguyunca kelepce kismini kenarina gecirin kremayi guzelce yayin 34 yemek kasigi uzerini suslemek icin ayirin
Tart jolesini paketin uzerinde yazdigi gibi hazirlayin ve ilk sicakligi cikinca pastanin uzerine yayin Jole donunca Istediginiz gibi susuleyin