Kırmızı Lahana Mezesi Tanımı İçin Materyaller
- 1 adet kırmızı lahana
- 3 diş sarımsak
- Zeytinyağ
- Yarım kutu mayonez
- 4 yemek kaşığı süzme yoğurt/ olağan yoğurt
- Tuz
- Süs için yeşil soğan yahut nane
Kırmızı Lahana Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Lahana ince ince doğranır arından güzelce tencereye konulur ve üzerine sıcak su ek edilir yarım saat pişirilir.
- Daha sonra süzülür.
- O esnada sarımsak, yağ, tuz, yoğurt ve mayonez de bir kaseye konularak birbiriyle karıştırılır.
- Lahana ılıkken ek edilir içine ve sunum için süsleme size kalmış.Afiyet olsun bir yiyen tekrar yiyor????????
Kırmızı Lahana Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı