Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kırmızı Lahana

Kırmızı Lahana
0
20

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kirmizi-lahana.jpg

Kırmızı Lahana Tanımı İçin Gereçler

  • 1 orta uzunluk kırmızı lahana
  • 1 yemek kaşığı tuz (Kayatuzu)
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı limon tuzu
  • 1 su bardağı üzüm sirkesi
  • 1 su bardağı su

Kırmızı Lahana Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır

Merhabalaaar ????.
  1. 1 adet lahanamızı ince ince doğrayalım.
  2. Lahanamızı bir kaba alıp 1 yemek kaşığı tuz ile harmanlayalım.
  3. 5 – 10 dakika bekletelim.
  4. Bir kapta 1 su bardağı su, 1 su bardağı sirke ve 1 yemek kaşığı limon tuzunu ek edip karıştıralım limon tuzunu eritene kadar karıştıralım.
  5. Beklettiğimiz lahanalarımızı kavanozlara bastırarak yerleştirelim, üzerine hazırlamış olduğumuz sirkeli karşımı dökelim.
  6. Kapağını sıkıca kapatıp 3-4 gün buzdolabında bekletelim. Sonra kırmızı lahana turşumuz hazır.
  7. Lokantalarda ki turşuyu aratmayan bir tanım hem kolaylıkla yapılır hemde fazla yapmadan tüketirsiniz. Afiyet olsun ???? ????‍♀️.
Not : dolapta koruma ediniz.

Bide üzerine plastik turşu seperatörü kullandım suyun yüzeyine çıkıp porlanma falan olmasın diye.

Ola ki çabucak yemeniz gerekiyor daha acil bir tanım isterseniz de, biraz sirke 2 yemek kaşığı, bir limon, yarım tatlı kaşığı tuz, 1 çay kaşığı limon tuzu, 1 yemek kaşığı sıvı yağ ile çabucak tüketmelik sofraya koymalık yapılabilir 30 dakika da hazır olmuş olur çokça ovalayarak, bunu da kesinlikle deneyin şahane oluyor.
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt