Kırmızı Pancar Salatası Tanımı İçin Materyaller
- 8-10 kısım marul
- Yarım demet maydanoz
- Yarım demet yeşil soğan
- Yarım demet dereotu
- Yarım demet taze nane
- Yarım demet roka
- Yarım su bardağı haşlanmış nohut
- Yarım su bardağı kırmızı pancar turşusu
- 1 adet nar
- 1 limonun suyu
- Yarım çay bardağı kadar zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı tuz
Kırmızı Pancar Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Tüm yeşillikler güzelce yıkanır, kurutulur ve ince ince doğranır. Tuz eklenip harmanlanır.
- Büyük uzunluk borcama yayılır.
- Üzerine sırasıyla nohut, kırmızı pancar ve 1 bütün narın tamamı ayıklanıp serilir.
- Zeytinyağı ve limon gezdirilip servis edilir. Afiyet şifa olsun.