Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kırmızı Pancar Turşusu (Eski Usul Haşlamadan)

Kırmızı Pancar Turşusu (Eski Usul Haşlamadan)
0
60

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
kirmizi-pancar-tursusu-eski-usul-haslamadan-6.jpg

Kırmızı Pancar Turşusu (Eski Yordam Haşlamadan) Tanımı İçin Materyaller

  • 1 kg kırmızı pancar
  • 2 çay bardağı üzüm sirkesi
  • 1 yemek kaşığı kaya tuzu
  • 6 diş sarımsak
  • Yeteri kadar tatlı su

Kırmızı Pancar Turşusu (Eski Adap Haşlamadan) Tanımı Yapılışı

  1. Pancarları soyup küp küp doğrayalım.
  2. Bir litrelik cam kavanoza pancarlarımızı dolduralım.
  3. Farklı bir kasede sirke kaya tuzu uygunca karıştıralım ve kavanozun içerisine onları da ek edelim.
  4. Üzerine sarımsakları kesip ekleyelim.
  5. Değerli olan suyun turşuların üzerini geçmiş olması şayet geçmediyse ayriyeten bir tatlı su ek edebilirsiniz.
  6. Kavanozun ağzını uygunca kapatalım.
  7. Serin bir yerde 10 yahut 15 gün açmadan bekletelim.
Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,727Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt