Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kırtasiye setleri bu yıl da Uğur Amca'dan

Kırtasiye setleri bu yıl da Uğur Amca'dan
0
198

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
bha_110_29e2516eeb5a73bfd0e6.jpg

Gemlik Belediyesi, bu yıl da ilkokul birinci sınıfa başlayacak tüm çocuklara, içinde muhtaçlık duyacakları araç gereçlerin olduğu eğitim seti bulunan çanta ikram ediyor. İlçemizde bulunan tüm ilkokullarda eğitime başlayacak 1700 öğrenciye 29 Ağustos Pazartesi günü kırtasiye seti dağıtımı yapılacak. 12 modülden oluşan kırtasiye setinde okul çantasının içinde suluk, hoş yazı defteri, matematik ve fotoğraf defterleri, kuru boya, pastel boya, kalem kutusu, kalemler, kalemtraş, belge, makas ve beslenme çantası bulunan setler okul yönetimleri tarafından öğrencilere dağıtılacak.

Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere güzel olmasını temenni eden Lider Sertaslan “Okula başlayacak tüm öğrencilerimizin birebir kurallar altında eğitim görmesini istiyoruz. Bu çalışma ile çocuklarını okutmak isteyen dar gelirli ailelerin eğitim masraflarını değerli ölçüde azaltıyoruz. Evlatlarımız kâfi ki okusun, gelecek hayallerinden hiç vazgeçmesin. Her çocuğumuzun destekçisiyiz. Okumayan çocuk kalmasın, geleceğimiz aydınlansın. Tüm öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılının başarılarla dolu geçmesini diliyorum” dedi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Similar threads

Okulların fiziki altyapısını güzelleştirerek Sivas’taki eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik birbirinden değerli projeleri hayata geçiren Sivas Belediyesi, bir yeniliğe daha imza attı. Kentte bu yıl okula başlayacak olan yaklaşık 6 bin öğrencinin okul çantası başta olmak üzere kırtasiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Mersin Yenişehir Belediyesi yeni eğitim-öğretim devri öncesinde öğrencilere kırtasiye materyali dayanağında bulunuyor. Yenişehir Belediyesi Toplumsal Takviye Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Toplumsal Hizmet Grupları konut ev gezerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
ANKARA (İGFA) - Kırtasiyeci esnafı başta olmak üzere eğitim sektörüne hizmet veren tüm esnaf ve sanatkârın okulların açılmasını dört gözle beklediğini belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, okul alışverişlerinden ortalama 40 milyar TL ciro beklendiğine dikkati çekerek, başta kırtasiyeci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
6 BİN ÖĞRENCİYE ÇANTA VE KIRTASİYE SETİ ARMAĞAN EDİLDİ 2022-2023 eğitim-öğretim devrinde ailelerin eğitim yükünü azaltmak hedefiyle Sivas Belediyesi tarafından kent merkezinde birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere okul çantası, beslenme çantası ve kırtasiye materyali takviyesi verildi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
“Plan ve Bütçe Komitesinde bekleyen ‘kırtasiye eserlerinde KDV’nin yüzde 1’e indirilmesi’ ile ilgili kanun teklifimde belirttiğim üzere, ‘velilerin cebinin daha da fazla yanmaması’ için bununla ilgili düzenlemeyi bir an evvel yapın” CHP İzmir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,515Konular
980,999Mesajlar
30,811Kullanıcılar
agonyejSon üye
Üst Alt