
Kış Çayı (Meyveli Hibiskus Çayı) Tarifi İçin Malzemeler
- 1 halka dilim limon
- 1 halka dilim greyfurt (Portakal da olur)
- 2 halka dilim yeşil elma
- 1 çubuk tarçın
- 3 tane karanfil
- 1 dolu tatlı kaşığı hibiskus
- 5-6 su bardağı kaynar su
- Tatlandırmak için bal kullanabilirsiniz
Kış Çayı (Meyveli Hibiskus Çayı) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Suyu kaynatıp ocaktan alalım demliğin içerisine malzemeleri ekleyip suyunu ilave edelim.
- 10 dk kadar demlenmeye bırakalım.
- Daha sonra tercihen bal ile tatlandırarak tüketebilirsiniz. Günde 2 fincan ideal ölçüdür içersindeki hibiskustan dolayı.Afiyet olsun ????????????.