Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kış Çayı Nasıl Demlenir (Öksürük Ve Soğuk Algınlığına Bire Bir)

Kış Çayı Nasıl Demlenir (Öksürük Ve Soğuk Algınlığına Bire Bir)
0
51

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,427
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
95
kis-cayi-nasil-demleniroksuruk-ve-soguk-alginligina-bire-bir.jpg

Kış Çayı Nasıl Demlenir (Öksürük Ve Soğuk Algınlığına Teğe Bir) Tanımı İçin Gereçler

  • 1 küçük elma
  • 1/2 (yarım) limon
  • 1/2 (yarım) ayva
  • Bir küçük kase çiçekli ıhlamur yaprağı
  • 1 adet çubuk tarçın
  • Bir küçük modül kök zencefil (varsa eğer)
  • 3 su bardağı su
  • Demledikten sonra içerken her bir bardağa 1 çay kaşığı bal

Kış Çayı Nasıl Demlenir (Öksürük Ve Soğuk Algınlığına Teğe Bir) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Meyveleri güzelce yıkayalım ve kabukları ile dilim dilim doğrayalım kaynatma kabına alalım.
  2. Üzerine ıhlamuru, tarçın ve zencefili (zencefili küçük bir modül atalım ki çayımızı acıtmasın) ekleyerek üzerine suyunu dökelim ve 7-8 dakika kaynatalım.
  3. Kaynadıktan sonra ocaktan alınınca 10 dakika demlenmeye bırakalım.
  4. Birinci sıcağı geçince bardaklarımıza dökelim balı ekleyerek karıştıralım ve yudum yudum boğazımızda hissederek içelim. Afiyet şifa olsun.
Kış Çayı Nasıl Demlenir (Öksürük Ve Soğuk Algınlığına Teğe Bir) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,319Kullanıcılar
Üst Alt