
Kış Çorbası Tanımı İçin Materyaller
- 300 gram brokoli
- 1 adet büyük havuç
- 1 adet patates
- 1 adet soğan
- 2 yemek kaşığı tam buğday unu (Normal de olur)
- 2 yemek kaşığı yeşil mercimek
- Zeytinyağı
- Tuz
- Pulbiber
- Kuru fesleğen
- 1 çay bardağı süt
Kış Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Süt dışında tüm gereçler birebir anda yağ ile kavrulur.
- Üstünü geçecek kadar kaynar su eklenir.
- Tüm gereçler yumuşayınca süt eklenir ve bir mühlet daha kaynatılır.
- Pişince blendırdan geçirilir.
- Biraz dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.