
Kış Salatası Tanımı İçin Malzemeler
- 5 yaprak marul
- 2 orta uzunluk havuç
- 1 küçük beyaz turp
- 1 küçük kırmızı turp
- 4 te 1 kuru soğan
- 1 küçük kutu konserve mısır (olmasa da olur)
- Zeytinyağı
- 1 adet limon
- Tuz
Kış Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Marullarımızı yıkayıp, sirkeli suda biraz beletip süzdürüyoruz ve ince ince doğruyoruz,.
- Turplarımızı, havuçlarımızı soyup yıkıyoruz ve rendeliyoruz,.
- Soğanımızı küçük küçük doğruyoruz,.
- Hepsini salata tabağımıza alıyoruz, üzerine mısırlarımızı, istediğimiz ölçüde zeytinyağımızı döküyoruz.
- 1 tane limonun hepsini sıkıyoruz, ağzımızın tadına nazaran tuzumuzu atıyoruz ve karıştırıyoruz,. Şifa dolu kış salatamız sunuma hazırdır.
Afiyet, bal, şifa olsun ????.
Kış Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı