Kış Salatası Tanımı İçin Malzemeler
- Karnabahar
- Brokoli
- 1 adet iri havuç
- 2 adet kapya
- 7-8 tane kornişon turşu
- 1 çay bardağı mısır
- Sosu
- Yarım limon
- 2 diş sarımsak
- 3-4 yemek kaşığı nar ekşisi
- Tuz
- Zeytinyağı
Kış Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kapya ve havuçlarımızı jülyen doğrayalım.
- Karnabahar, brokoli havuç ve kapyamızı buharda 5 dakika haşlayalım (Hafif çiğliği gitsin kâfi sakın çok haşlamayalım)
- Haşladığımız zerzevatları, küp doğradığımız kornişon turşuyu ve mısırı salata kasemize alalım.
- Sosu için bütün materyalleri küçük bir kaba alıp, karıştıralım ve salatanın üzerine dökelim uygunca karıştırıp, servis edebiliriz. Afiyet olsun.