iltasyazilim
FD Üye
SEVGİLİ NUR CEMAATİNİN KISA OLUP DEĞERİ TARTIŞILMAZ OLAN DUALARDAN BİR KAÇINI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM
1EVDEN ÇIKARKEN OKUNACAK DUA
Bismillâh tevekkeltü alallâh Lâ havle velâ kuvvete kuvvete illâ billâh
ANLAMI:Allah'ın ismiyle (Allah'ın ismini söyleyerek) evimden çıkıyorum Bütün işlerimde Allah'a dayandım (O'na dayanıyor, O'na güveniyorum) Güç ve kuvvet ancak ve ancak Allah'ın yardımıyla olur
2İMTİHANA GİRERKEN OKUNACAK DUA
7 DEFA
''Rabbi zitni ilmen ve fehma ve el hikni bissalihin rabbiş rahli sadri ve yessirli emri vahlül ükteden billisani yefgahu gavli ya hafizü ya rakibu ya nasirü ya allah rabbiyessir ve la tuassir rabbitenmim bil hayır''
3BU DUAYI GÜNDE 19 DEFA 40 GÜN YAPAN BEYNİ AÇILIR HAFIZ GİBİ OLUR
''Ya Hayyu Ya Kayyum fela yefutu şey'ün min ilmihi vele yeüdühü''
ALLAH RAZI OLSUN
1EVDEN ÇIKARKEN OKUNACAK DUA
Bismillâh tevekkeltü alallâh Lâ havle velâ kuvvete kuvvete illâ billâh
ANLAMI:Allah'ın ismiyle (Allah'ın ismini söyleyerek) evimden çıkıyorum Bütün işlerimde Allah'a dayandım (O'na dayanıyor, O'na güveniyorum) Güç ve kuvvet ancak ve ancak Allah'ın yardımıyla olur
2İMTİHANA GİRERKEN OKUNACAK DUA
7 DEFA
''Rabbi zitni ilmen ve fehma ve el hikni bissalihin rabbiş rahli sadri ve yessirli emri vahlül ükteden billisani yefgahu gavli ya hafizü ya rakibu ya nasirü ya allah rabbiyessir ve la tuassir rabbitenmim bil hayır''
3BU DUAYI GÜNDE 19 DEFA 40 GÜN YAPAN BEYNİ AÇILIR HAFIZ GİBİ OLUR
''Ya Hayyu Ya Kayyum fela yefutu şey'ün min ilmihi vele yeüdühü''
ALLAH RAZI OLSUN
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.