Kışa Konserve Mısır Tanımı İçin Materyaller
- 10 tane koçanlı mısır
- 7 tane küçük uzunluk kavanoz
- Tuz
- Mısırı haşlamak için su
- 1 litre kadar da sıcak su (Ayrıyeten)
Kışa Konserve Mısır Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Mısırları kocanların kökünden yanlışsız keselim uzunlama hepsine tıpkı süreci uygulayalım 1 tencerede mısıra nazaran su ekleyelim.
- Kaynatalım kaynayan suya mısırları atıp 45 dakika haşlayalım haşlanan mısırları kavanozlara hisse edelim her kavanoza 1 çay kaşığı tuz ekleyelim.
- Kaynar sudan üstüne ekleyelim kapağını sıkıca kapatıp aksi çevirip hepsini bir örtüye saralım 1 gün boyunca kapakları tutmaya bırakalım.
- Günün sonunda denetim edelim tutmuş mu diye salata kumpir pizza vslerde kullanalım şimdiden afiyet olsun ????

Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.