iltasyazilim
FD Üye
Kıymetli dostlar Dünya genelinde, yatırım, 60'lı yıllarda Fast Food, 70'li yıllarda gayrimenkul, 80'li yıllarda; konut elektroniği, 90'lı yıllarda; pcler,cep telefonları ve internet yatırımcılar için en iyi ve en karlı yatırım olmuştur Günümüzde ise benim gördüğüm insanların dinç ve uzun yaşama isteklerine karşılık verebilen ALTERNATİF ALICI yöntemleri olmuştur Bunların başında Termal çare üstüne resmileşmiş 5 yıldızlı tatil köyü adı aşağıda yapılanan, kat mülkiyeti verilen gayrimenkuller 2008 yılında Bakanlar Kurulu Kararı ile Türkiye'nin Termal Başkenti olan Afyonkarahisar ilindeki Gazlıgöl, Termal bir kent olma yolunda muhakkak adımlarla ilerliyor İhsaniye Belediye Başkanı Halit AŞKAR ile bu konuda yaptığımız istişare sonucunda kendisinin de yatırımcılara bütün destek verme sözünü aldık Ilk Kez yapılmakta olan projeler tek kelimeyle akla mantığa uygun Şöyle ancak bu gün devresini 8900 liradan alsak, 35 devre 1 daire ediyor, 8900'den 35 devre 311500TL ediyor Bu 2019 Aralık ayında hizmete girecek ve hizmete açıldığında devrelerin şu anki piyasa durumuna tarafından devresi minimum 20000TL ediyor Dolayısıyla 311500TL'lık ve 2019 yılında tamamlanıp tesisini hizmete açacak olan bu projeden takriben iki yılda karımız minimum 388500TL oluyor Tabiki kendi projemizi de yapılandırabileceğimiz, bölgede benim saptama ettiğim bir arazi var fakat fiyatı da takriben 2 milyon euro Benim gibi yatırımcılara öğüdüm şu oysa günümüzün en kısa zamanda maksimum gelir getirecek tek işi TERMAL PROJELERDE gizli *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.