iltasyazilim
FD Üye
Kışın Şifası Budur Tarifi İçin Malzemeler
*1*tane küçük tavşan eti
*Küçük kase un
*2 yemek kaşığı domates salçası
*Tavsan etinin suyu
*Tuz
*Pul biber
Kışın Şifası Budur Tarifi Yapılışı Arkadaşlar merhaba ben bir kasabada yaşıyorum ve buralarda belirli zamanlarda babam ava çıkıyor size tavşan etiyle ara başı tarifi vericem, normal diğerleri gibi ama bunun lezzeti bambaşka Öncelikle tavşan etimizin derisini yüzmemiz gerek ama Yalnız başına olacak iş değil, yardım alarak yapın arkadaşlar bir kurbanın kesimi gibi düşünün sonra karın kısmından kesin içindeki organlarını çıkartın ve kanıyla birlikte içine kar doldurun bütün kanın alacaktır yaklaşık 1 saat karla bekletin sonra yıkayınız Tarif Şöyle:Uygun geniş bir düdüklü tencerede tavşanı tencerenin yarısından fazla suyla haşlayın yaklaşık 40 dk Haşlanan tavşanı didikleyin suyuna bir kase dolusu unu et suyuyla inceltin Et suyunu başka geniş bir tencereye alin Et suyunun içine salçayı unu ekleyerek hızlı bir şekilde karıştırın Eğer topaklanırsa bir süzgeçten tekrar geçirin Sonra tavşan etini et suyuna İlave edelim tuzunu limon suyunu bolca pul biberini ilave edelim ve bu arkadaşı özleşene dek yaklaşık bir 20 dakika daha pişirelim O orada pise dursun hadi biz hamuruna geçelim Hamuru şöyle: Ben bir tepsilik yapacam tepsi sayısına göre malzemeleri iki katına çıkarabilirsiniz Ben 1 su bardağı un ile 5 su bardağı suyu karıştırdım tuzunu ekledim ve kaynamaya bıraktım koyulaşana kadar yaklaşık 40’dk sapsarı olana dek pişsin Afiyet şifa olsun Arkadaşlar buda bilginize tavşan etini yenip yenmeme konusunda tereddüt edenler vardır Ama Asla haram Değildir sadece ot ile beslenir nasıl ki koyunu ineği kesip yiyorsak oda aynen öyledir oda bir kurbandır Rabbim hiç bir yasak koymamıştır Haktan heLaldir bilginize
*1*tane küçük tavşan eti
*Küçük kase un
*2 yemek kaşığı domates salçası
*Tavsan etinin suyu
*Tuz
*Pul biber
Kışın Şifası Budur Tarifi Yapılışı Arkadaşlar merhaba ben bir kasabada yaşıyorum ve buralarda belirli zamanlarda babam ava çıkıyor size tavşan etiyle ara başı tarifi vericem, normal diğerleri gibi ama bunun lezzeti bambaşka Öncelikle tavşan etimizin derisini yüzmemiz gerek ama Yalnız başına olacak iş değil, yardım alarak yapın arkadaşlar bir kurbanın kesimi gibi düşünün sonra karın kısmından kesin içindeki organlarını çıkartın ve kanıyla birlikte içine kar doldurun bütün kanın alacaktır yaklaşık 1 saat karla bekletin sonra yıkayınız Tarif Şöyle:Uygun geniş bir düdüklü tencerede tavşanı tencerenin yarısından fazla suyla haşlayın yaklaşık 40 dk Haşlanan tavşanı didikleyin suyuna bir kase dolusu unu et suyuyla inceltin Et suyunu başka geniş bir tencereye alin Et suyunun içine salçayı unu ekleyerek hızlı bir şekilde karıştırın Eğer topaklanırsa bir süzgeçten tekrar geçirin Sonra tavşan etini et suyuna İlave edelim tuzunu limon suyunu bolca pul biberini ilave edelim ve bu arkadaşı özleşene dek yaklaşık bir 20 dakika daha pişirelim O orada pise dursun hadi biz hamuruna geçelim Hamuru şöyle: Ben bir tepsilik yapacam tepsi sayısına göre malzemeleri iki katına çıkarabilirsiniz Ben 1 su bardağı un ile 5 su bardağı suyu karıştırdım tuzunu ekledim ve kaynamaya bıraktım koyulaşana kadar yaklaşık 40’dk sapsarı olana dek pişsin Afiyet şifa olsun Arkadaşlar buda bilginize tavşan etini yenip yenmeme konusunda tereddüt edenler vardır Ama Asla haram Değildir sadece ot ile beslenir nasıl ki koyunu ineği kesip yiyorsak oda aynen öyledir oda bir kurbandır Rabbim hiç bir yasak koymamıştır Haktan heLaldir bilginize