Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kısır Adana Usulü (Yedikçe Yedirten)

Hoş geldin! beyazkartalx tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Kısır Adana Usulü (Yedikçe Yedirten)
0
104

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90

Kısır Adana Yöntemi (Yedikçe Yedirten) Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 su bardağı pilavlık bulgur yahut ince bulgur
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • Yarım yemek kaşığı domates salçası
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • Tuz
  • 1 su bardağı zeytinyağı
  • 5 kol yeşil soğan
  • Marul
  • Yeşil nane
  • Maydanoz
  • 4 yemek kaşığı nar ekşisi
  • Domates (kış ayında konservesi ni kullanıyorum)
  • Kaynar su

Kısır Adana Metodu (Yedikçe Yedirten) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle bulguru ıslatarak başlıyoruz su üzerine çıkana kadar kaynar su ekleyelim.
  2. Diğer yandan yeşillikleri yıkayıp ince ince doğrayalım.
  3. Islanan bulgurun üzerine biber salçası,domates konservesi, baharatları, nar ekşisi ekleyip uygunca yoğuralım.
  4. Daha sonra yeşillikleri tuz ve zeytinyağını da ekleyip karıştırın afiyet olsun.
Kısır Adana Yöntemi (Yedikçe Yedirten) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt