Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kısır

Kısır
0
23

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kisir.jpg

Kısır Tanımı İçin Gereçler

  • 1 çay bardağı ince bulgur
  • 6-7 kol marul
  • 1 adet domates
  • 1 adet salatalık
  • 1 adet soğan
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 tutam taze nane
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1-1.5 su bardağı zeytinyağı
  • 1 diş sarımsak
  • Tuz
  • Pulbiber

Kısır Tanımı Yapılışı

  1. Bulguru sıcak su ile ıslayalım bir 5 dakika kadar şişmesini bekleyelim.
  2. Marulları, domates, salatalık, nane, maydanoz ve soğanları ince ince doğrayalım. Sarımsağıda rendeleyelim.
  3. Bulgur’un içerisine soğanları, sarımsağı, salçasını ve birazda zeytinyağını koyup karıştıralım.
  4. Tuzunu ve pulbiberini ekleyelim. (isteğinize göre).
  5. Yeşilliklerini koyup biraz daha karıştıralım. En son olarakta salatalık ve domateside ekleyelim (Suyunu koymayalım).
  6. Yağınıda ekleyip çok ezmeden karıştıralım veeee hazıırrrr ????.
  7. Ben soğanı ve salçayı kavurmuyorum hoşuma gitmiyor. Bol yeşillikli ve yağlı olmalı kısır parlamalı???? ????. Afiyet olsun❤️.
 
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt