Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kışlık Karışık Tursum

Kışlık Karışık Tursum
0
23

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kislik-karisik-tursum-1.jpg

Kışlık Karışık Tursum Tanımı İçin Materyaller

  • 1 baş sarımsak
  • 1 avuç kuru nohut
  • Yarım kilo kornison
  • Yarım kilo acur
  • 4.5 tane kelek
  • Beyaz lahana gobegi
  • Karnabahar
  • Bir kac tane kabya biber
  • Sari kalem biber
  • Arzuna nazaran cin biberi
5 kg Kavanoz İçin
  • 1 su bardağı sirke
  • 1 çay bardağı tursu tuzu
  • 1 yemek kaşığı limon tuzu

Kışlık Karışık Tursum Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle sarımsaklar sıcak suda biraz bekletilir ki kabukları kolay çıksın soyulan sarımsaklar kavanozun tabanına alınır.
  2. Akabinde yıkanmış nohutlarda atılır. Daha sonra yıkanmış ayıklanmış sebzelerimizde sırasıyla konulur.
  3. Aşikâr bir sıralama yok istediğiniz üzere atabilirsiniz kavanoza tüm materyaller bittikten sonra en üstten tuz sirke ve limon tuzu eklenir.
  4. Materyallerin üstünü geçene kadar soğuk su doldurulur annemin yıllardır şaşmayan tanımıdır ❤️ bir kaç ay sonra yemeye başlayabilirsiniz rengi dönecektir afiyet olsun????.
 
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt