Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıtır Ekmek (Bayatlayan Ekmeklerden)

Kıtır Ekmek (Bayatlayan Ekmeklerden)
0
45

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kitir-ekmek-bayatlayan-ekmeklerden.jpg

Kıtır Ekmek (Bayatlayan Ekmeklerden) Tanımı İçin Materyaller

  • Bayat ekmek
  • Zeytinyağı
  • Pul biber
  • Nane
  • Kekik

Kıtır Ekmek (Bayatlayan Ekmeklerden) Tanımı Yapılışı

  1. Bayat ekmekler küp küp doğranır.
  2. Üzerine isteğe nazaran zeytinyağı ve baharatlar eklenerek karıştırılır.
  3. 180 derecedeki fırında orta ara karıştırılarak pişirilir.
  4. Ekmekler kızardıktan sonra fırından çıkarılır. Çorbalarla servis edilir.
  5. Soğuduktan sonra kavanoza ya da saklama kabına konulup buzdolabında uzun mühlet koruma edilebilir. Afiyet olsun.
 
858,496Konular
981,781Mesajlar
29,853Kullanıcılar
bsenmi89Son üye
Üst Alt