Kıtır Kıtır Bisküvi Tanımı İçin Gereçler
- 50 gr yumuşak margarin
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı pudra şekeri
- 1 paket vanilya
- Yarım paket kabartma tozu
- 2 yemek kaşığı damla çikolata (istediğiniz kuru yemişleri ekleyebilir siniz)
- Un
Kıtır Kıtır Bisküvi Tanımı Yapılışı
- Un ve çikolata hariç tüm gereçleri yoğurma kabına alıp karıştırın .
- Üzerine unu azar azar ek edip yumuşak bir hamur elde edin.
- Damla çikolatayı da ekleyip ceviz büyüklüğünde kesimler koparıp yuvarlayın .
- Tepsiye aralıklı olarak dizin çok yakın olmasınlar zira yayılacaklar.
- 180 derece hafif kızarana kadar pişirin.