Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıvanç Tatlıtuğ Mavi Jeans Reklamı

Kıvanç Tatlıtuğ Mavi Jeans Reklamı
0
80

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Kıvanç Tatlıtuğ Mavi Jeans reklamı izle

Mavi Jeans'in sonbahar koleksiyonunun yüzü Kıvanç Tatlıtuğ oldu Dizilerden sonradan reklamlarda da görmeye başladığımız Kıvanç, tanıtım için başta küpeli poz verdi Mavi jeans için Ali Taran tarafından 2 filmi çekilecek ve Ağustos ayında yayınlanmaya başlanacak
*

Similar threads

Mavi Jeans reklamındaki erkek manken Mavi Jeans ’in yeni filminde Kıvanç Tatlıtuğ ’a eşlik eden mankenlerden Francisco Lachowski yakışıklılığı ile tüm dikkatleri üstüne çekti Bir asansörde geçen filminde Kıvanç Tatlıtuğ, Epilepsi Sampaio ile birlikte rol alan Francisco Lachowski 13 Mayıs 1991...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
İşte Kıvanç Tatlıtuğ'un Yeni Reklam Partneri! kıvanç tatlıtuğ, kıvanç tatlıtuğ yeni mavi reklamı, kıvanç tatlıtuğ mavi jeans Sevgili melekler, çektiği Mavi Jeans filmleri ve partnerleri ile dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ, 2019 güzkış sezonu Mavi Jeans reklamları için bir Victoria's Secret...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Mavi Çok mu çok oluyoruz? cok mu cok oluyoruz mavi reklamı oyuncuları mavi jeans reklamı oyuncuları reklamındaki kızın ceketi reklamındaki kız Mavi Jeans'in yeni reklamı çoş hoş olmuş kendimce hanımlar Televizyonda gösteriyorlar mı bilmiyorum ama internette gördüm bende vimeo linkini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Tuba Büyüküstün ile Kıvanç Tatlıtuğ'un Arap kanallarında yayınlanan reklamı Arap MBC kanalı Tuba Büyüküstün ile Kıvanç Tatlıtuğ'u bir araya getirerek bir filmi çektiReklam filmini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ, Arap ülkelerinde gösterilen dizileri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Reklamların aranan yüzü Kıvanç Tatlıtuğ, dünyaca ünlü bir giyim markasıyla 2 milyon dolara el sıkıştığı iddia edildi. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN Geçtiğimiz ay eşi Başak Dizer ile beraber Londra’ya giden Kıvanç Tatlıtuğ fotoğrafıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Kıvanç Tatlıtuğ’un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,506Konular
983,048Mesajlar
33,111Kullanıcılar
SefaisyouSon üye
Üst Alt