elektronikci
FD Üye
Kıymalı Arpa Şehriye Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet havuç
- 1 soğan isteğe bağlı kıyma
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 yemek kaşığı geçmeyecek kadar biber salçası
- İsteğe bağlı tuz
- Az yağ
- 1 çay bardağı arpa şehriye
Kıymalı Arpa Şehriye Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tencereye yağ alınır ve üzerine küçük doğradığımız soğanı koyup biraz kavuruyoruz.
- Daha sonra kıymayı ekliyoruz onu da biraz kavuruyoruz, üstüne havucu ekliyoruz.
- Salça tuz dilerseniz baharat eklersiniz üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyip, 15 dakika pişiriyoruz.
- Ocaktan alınır üzerine bir tutam nane serpip, afiyet le yenir ????❤????.