Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıymalı Barbunya

Kıymalı Barbunya
0
28

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
kiymali-barbunya-7.jpg

Kıymalı Barbunya Tanımı İçin Gereçler

  • Yarım kilo barbunya
  • 250 gram kıyma
  • 2 orta uzunluk soğan
  • 1 adet havuç
  • Yarım su bardağı zeytinyağı
  • 3 yemek kaşığı salça( konut salçası)
  • Pulbıber, tuz

Kıymalı Barbunya Tanımı Yapılışı

  1. Barbunya haşlanır (çok haşlanmamasına dikkat edilir pişirme hissesi düşünülerek).
  2. Başka bir tencerede zeytinyağ da kıyma soğan ile birlikte kavrulur.
  3. Doğranan 1 adet havuç ek edilir 3 yemek kaşığı salça(ev salçası hazır kullanıyorsanız ölçüsü siz ayarlayabilirsiniz)pulbıber, tuz eklenerek karıştırılır haşlanmış barbunya ek edilip son olarak suyunu da ekledikten sonra pişmeye bırakılır.
 
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt