bilgisayarci
FD Üye
Kıymalı Brüksel Lahanası Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kilo brüksel lahanası
- 2 adet soğan
- 2 adet domates
- 1 yemek kaşığı salça
- 150 gr kıyma
- 1 litre sıcak su
- Havuç 1 adet
- Tuz karabiber kırmızıbiber
Kıymalı Brüksel Lahanası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle brüksel lahanamızı köklerinden kesip üst yapraklarını temizliyoruz ve üç dört sefer yıkayalım.
- Daha sonra soğanları doğruyoruz ve tenceremize yağ alıp, kavuruyoruz.
- Daha sonra havuçları ek edip, kavurmaya devam edelim.
- Daha sonra koymanızı koyup kavuralım salçayı ek edip karıştırıyoruz ve lahanamızı ekleyip, biraz kavurmaya devam edelim ve üstüne bir litre su ekleyelim.
- Baharatlarınıda katıp, pişirelim. Afiyet olsun ????????????