Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıymalı Haşlanmış Patates Kavurması

Kıymalı Haşlanmış Patates Kavurması

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Kıymalı Haşlanmış Patates Kavurması Tarifi İçin Malzemeler

*5 orta boy patates
*1 büyük kuru soğan
*1 yemek kaşığı salça ( biber domates karışık )
*Kıyma miktarı size kalmış ben bi mandalina büyüklüğünde kullandım
*Nane , reyhan, karabiber ,tuz
*Bir tutam maydanoz

Kıymalı Haşlanmış Patates Kavurması Tarifi Yapılışı
Kesinlikle çok lezzetli ve pratik olduğundan vazgeçilmeziniz olacak*

Similar threads

Patates Kavurması Tarifi İçin Malzemeler *4 adet haşlanmış patates *3 adet yeşil biber *2 adet kırmızı biber *1 adet kuru soğan *1 yemek kaşığı salça *1 yemek kaşığı tereyağı *1 kahve fincanı zeytinyağı *1 tatlı kaşığı pulbiber *1 çay kaşığı karabiber *1 çay kaşığı kimyon *1 tutam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Kıymalı Patatesli Kavurması Tarifi İçin Malzemeler *3 adet orta boy patates *Tuz *5 tllik kıyma *1 adet kuru soğan *2 diş sarımsak *Karabiber *Kimyon *1 adet domates *1 adet sivri biber *1 tatlı kaşığı biber salçası Üzeri için; *Kaşar peyniri Kıymalı Patatesli Kavurması Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Patates Kavurması Tarifi İçin Malzemeler *5 adet patates *1 adet kuru soğan *1 yemek kaşığı salça *2 yemek kaşığı sıvı yağ *Tuz *Karabiber *Kimyon *Pul biber *Nane Patates Kavurması Tarifi Yapılışı Öncelikle patateslerimizi haşlıyoruz Daha sonra tencereye yağı küçük doğradığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Patates Kavurması Tarifi İçin Malzemeler *2 büyük boy patates *1 orta boy kuru soğan *200 gr Kıyma et *1 tatlı kırmızı kapya biber *2 yeşil biber *2 yemek kaşığı sıvı yağ *1 tatlı kaşığı pulbiber *1 çay kaşığı tuz *1 çay kaşığı kekik *Yarım çay kaşığı isteğe bağlı karabiber *1 tutam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Patates Fasulye Turşu Kavurması Tarifi İçin Malzemeler *Fasulye turşusu *Haşlanmış patates *Soğan *Salça Patates Fasulye Turşu Kavurması Tarifi Yapılışı Benim güzel karadenizimin lezzetli yemekleri bizde yaz kış fasulye turşusu vardır Önceden yemezdim ama şimdi çok pismanım yemediğime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt