Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kıymalı Ispanak Yemeği (Vitamin Deposu)

Kıymalı Ispanak Yemeği (Vitamin Deposu)
0
14

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,427
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
95
kiymali-ispanak-yemegi-vitamin-deposu.jpg

Kıymalı Ispanak Yemeği (Vitamin Deposu) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet soğan
  • 1 kase kadar kıyma
  • 1 bağ ıspanak (bağ küçük ise 2 bağ kullanın)
  • 1 yemek kaşığına yakın salça
  • 3 yemek kaşığı domates konservesi yahut katmak isterseniz 1 adet domates ( kışın konserve kullanırım o yüzden konserve diyorum)
  • 4 su bardağı su
  • Sıvı yağ
  • Tuz, karabiber,kırmızı pul biber
Üzerine;
  • Limon

Kıymalı Ispanak Yemeği (Vitamin Deposu) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ispanakları derin bir kapta güzelce yıkayın dilerseniz biraz sirkeli suda bekletip o denli yıkayın.
  2. Yıkanan ıspanakları ufak olarak doğrayıp kenara alın.
  3. Kıymayı tencereye alıp kavurun.
  4. Soğanları yemeklik doğrayıp tencereye alın.
  5. Birlikte kavrulduktan sonra içerisine salça ve domatesi ek edip karıştırın. (salçayı 3 kaşık suda açıp o denli de katabilirsiniz).
  6. Baharatları da ek edip 3 yahut 4 dakika karıştırarak pişirin.
  7. Sonra suyu ek edip kaynamaya bırakın.
  8. Bu halde 5 dakika kaynasın, özleşsin.
  9. En son ıspanakları da ek edip kısık ateşte pişmeye bırakın.
  10. Ara orta karıştırın ıspanaklar hafifçe rengini kaybedince altını kapatın. Çok da ıspanakların ölmesine gerek yok yeşil zerzevat olduğu için çok pişipte yararını kaybetmesin.
  11. Servis ederken limon sıkabilirsiniz. Limonsuz da hoş limonlu da nasıl isterseniz.
Afiyet şifa olsun deneyeceklere ????????.

Kıymalı Ispanak Yemeği (Vitamin Deposu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,280Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt