Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kıymalı Karnabahar Yemeği

Kıymalı Karnabahar Yemeği
0
72

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Kıymalı Karnabahar Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

• Göz kararı eklemiştim lakin yaklaşık 10 karnabahar çiçeği
  • 1 küçük havuç
  • 1 kare kıyma (profilimde kıymayı nasıl sakladığımla ilgili post var)
  • 1 arpacık soğan
  • 1 tatlı kaşığı pirinç
  • Çay kaşığının ucuyla kimyon
  • Piştikten sonra eklemek için ;1 çay kaşığı zeytinyağı

Kıymalı Karnabahar Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Sebzeler sirkeli suda bekletip güzelce yıkadım doğradım.
  2. Pirinci de suda biraz bekletip süzdüm.
  3. Soğanı küçük rendede rendeledim.
  4. Bütün gereçleri bi ortada pişirdim.
  5. En son biraz kimyon ve bebeklere uygun bir zeytinyağı ekledim çok hoş oldu ????.
Kıymalı Karnabahar Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Kıymalı Karnabahar Yemeği Tarifi İçin Malzemeler 1 adet küçük boy karnabahar1 adet havuç1 küçük kapya biber1 adet kuru soğan1 dis sarımsak4 yemek kaşığı zeytinyağıTuzBir fiske pul biber1 adet limon1 adet kesme şeker1 yemek kaşığı domates salçası1 tatlı kaşığı biber salçasıSıcak su (2su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Karnabahar Yemeği (Kıymalı) Tarifi İçin Malzemeler Küçük boy karnabahar150-200 gram kıyma1 tane kurusoğan1 iri diş sarımsak3 yemek kaşığı çiçek yağı + zeytinyağı1 ,5 yemek kaşığı domates salçasıTuzKarabiberKimyonYeteri kadar kaynamış su Karnabahar Yemeği (Kıymalı) Tarifi Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Kıymalı Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler ️1 adet küçük karnabahar️1 adet kurusoğan️1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağı️100 gr kıyma️2 yemek kaşığı domates püresi️1 yemek kaşığı salça️Tuz️Pulbiber Kıymalı Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Karnabaharı kök kısımlarından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Kıymalı Karnabahar Yemeği Tarifi İçin Malzemeler Yarım orta boy karnabahar1 adet soğan200 gram kıyma1 kaşık salçaBir tutam karabiberBir tutam kekikTuz3 bardak su Kıymalı Karnabahar Yemeği Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk olarak karnabaharları ayıklayıp yıkayın.Bilgi ❗❗Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Kıymalı Karnabahar Yemeği Tanımı İçin Materyaller 1/2 (yarım) karnabahar2 yemek kaşığı dolusu kıyma1 adet havuç1 çay bardağı dolusu buzluktan haşlanmış bezelye1 adet kuru soğan1 diş sarımsak1 tatlı kaşığı biber salçası1 tatlı kaşığı domates salçası1 adet domates1 sivri biber(ben domates...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt