Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kıymalı Karnabahar

Kıymalı Karnabahar

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Kıymalı Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler

  • ️1 adet küçük karnabahar
  • ️1 adet kurusoğan
  • ️1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağı
  • ️100 gr kıyma
  • ️2 yemek kaşığı domates püresi
  • ️1 yemek kaşığı salça
  • ️Tuz
  • ️Pulbiber

Kıymalı Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Karnabaharı kök kısımlarından ayırarak kestim doğradım.
  2. Tuzlu suda 15 dk. Hafifçe yumuşayana kadar pişirdim.
  3. Süzüp soğuk sudan geçirdim.
  4. Kurusoğanı yemeklik doğradım zeytinyağı ve kıymayla bir arada pembeleşene kadar kavurdum.
  5. Sırasıyla domates püresi ve salçayı ek edip tekrar bir iki çeşit salçanın kokusu çıkana kadar karıştırdım.
  6. Haşlayıp süzdüğüm karnabaharı,tuzu pulbiberi ekledim bir kaç bardak sıcak su ek edip orta ateşte 5 dk. Pişirdim ♨️♨️.
Kıymalı Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt