Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıymalı Kuru Fasülye

Kıymalı Kuru Fasülye
0
31

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
kiymali-kuru-fasulye-3.jpg

Kıymalı Kuru Fasülye Tanımı İçin Gereçler

• 1 kuru soğan
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 avuç içi kadar kıyma
  • 2 su bardağı kuru fasulye (Akşamdan suya koyalım)
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Tuz
  • Pulbiber

Kıymalı Kuru Fasülye Tanımı Yapılışı

1. Öncelikle orta uzunluk tencereye 3 yemek kaşığı sıvı yağı alalım soğanı yemeklik doğrayıp pembeleşinceye kadar kavuralım.
  2. Salçayı ek edelim kokusu çıkana kadar kavuralım.
  3. Kıymayı ek edelim biraz da bu türlü kavuralım.
  4. Sonra fasülyelerimizi de tencereye alalım.
  5. Bir iki cins çevirdikten sonra fasülyelerin üstünü geçecek kadar kaynar su ekleyelim tuzunu ve biberini tereyağını da ekleyelim çok kısık ateşte pişmeye bırakalım.
  6. Şayet 50 dk sonra fasulyeleriniz pişmezse pişirmeye biraz daha devam edin. Benim kuru fasulyelerim 50 dk sonra pişti. Çok lezzetli olacak bu kuru fasulye şimdiden afiyet olsun. ????.

Similar threads

Fasülye Turşusu Kavurması Tanımı İçin Gereçler 1 kilo fasulye turşusu2 adet kuru soğan1 tatlı kaşığı biber salçası (İsteğe bağlı)Yarım yemek kaşığı domates salçasıYarım çay bardağından biraz az sıvı yağ2 adet domatesYarım çay bardağı sıcak su Fasülye Turşusu Kavurması Tanımı Yapılışı Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Fasülye Diblesi Tarifi İçin Malzemeler Yarım kg taze fasülye1 büyük kuru soğan1 kapya biber1 orta boy domates1 su bardağı pirinç1 yemek kaşığı domates salçası( koymasanız da olur ben salçalı tercih ettim)1 yemek kaşığı tereyağı4 yemek kaşığı sıvı yağTuz, karabiberKaynamış su Fasülye Diblesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Kıymalı Kuru Fasülye Tanımı İçin Gereçler 2 su bardağı kuru fasulye200 gram kıyma1 adet kuru soğan1 çay bardağı zeytinyağı1, 5 yemek kaşığı domates salçasıYarım tatlı kaşığı pul biber1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı karbonat1 tatlı kaşığı tuz1 ölçü kaynar su Kıymalı Kuru Fasülye Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Yeşil Fasülye Yemeği (Kıymalı) Tarifi İçin Malzemeler 750 gram taze fasülye3-4 yemek kaşığı sıvı yağ1 adet soğan3 yemek kaşığı kıyma2 yemek kaşığı salçaTuzKimyonKarabiberPul biber Yeşil Fasülye Yemeği (Kıymalı) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Herkese merhaba, hızlıca ve çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Fasülye Kavurması Tanımı İçin Materyaller 600 gr yeşil fasülye1 iri uzunluk soğan200gr kadar kıyma4- 5 kaşık domates rendesiTuzKarabiberKırmızı biber Fasülye Kavurması Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Zeytinyağı, soğan ve kıymayı kavuralım. ( kızım vegeteryan olduğu için ben bu sefer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
858,494Konular
981,563Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt