Kıymalı Pirinçli Zerzevat Püresi (+6 Aylık) Tanımı İçin Materyaller
- 1 yemek kaşığı yağsız kıyma
- Yarım patates
- Yarım kabak
- 1 adet havuç
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı pirinç
- 2 su bardağı ılık su
- 1 cimdik kimyon
Kıymalı Pirinçli Zerzevat Püresi (+6 Aylık) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Kıymamızı rengi dönene kadar kavuruyoruz.
- Üzerine küçük doğradığımız kabak, havuç, patates koyup karıştırıyoruz.
- Hafif bi kavurulduktan sonra pirinçi atıp suyu koyuyoruz kapağını kapatıyoruz bi taşım kaynatıp suyunu çektiyse sıcak su ekleyebilirsiniz.
- İsterseniz blenderden geçirip sulu, isterseniz bu türlü pütürlü verebilirsiniz. İlerde alışması daha kolay oluyor yemek yemeye.