Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kıymalı Pratik Türlü Yemeği

Kıymalı Pratik Türlü Yemeği
0
33

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kiymali-pratik-turlu-yemegi.jpg

Kıymalı Pratik Türlü Yemeği Tanımı İçin Gereçler

  • 1 adet soğan
  • Sıvı yağ
  • 2 buçuk yemek kaşığı salça
  • 2 adet kabak
  • 2 adet patlıcan
  • Su
  • 200 gram kıyma

Kıymalı Pratik Türlü Yemeği Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Birinci olarak soğanı yağı ve kıymayı tencereye alıp tıpkı anda kavuralım.
  2. Kıyma ve soğan kavrulurken siz patlıcan ve kabakları hazırlayabilirsiniz.
  3. Soğan ve kıyma kavrulurken patlıcan ve kabakları birinci evvel uzun olarak 4 modüle bölüp akabinde da çekirdekli kısımlarını alın.
  4. Daha sonra çok ince olmayacak biçimde ufak ufak doğrayın.
  5. Kavrulan kıyma ve soğanın üzerine salçamızı, kabak ve patlıcanı ekleyelim.
  6. Biraz karıştırıp akabinde tencerenin kapağını kapatalım.
  7. Kabak ve patlıcan uygunca suyunu salıp biraz yumuşayana kadar kavrulsun.
  8. Güzelce kavrulduktan sonra üzerini biraz geçecek kadar su ekleyip yemeğimizi pişmeye bırakalım.
  9. Kabaklar büsbütün yumuşadığında yemeğimiz pişmiş demektir.
Patlıcan ve kabağa önden kızartma süreci yapmadığımız için yemek çok hoş ve hafif oluyor. Denemek isteyenlere afiyet olsun.
 
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt