Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kız arkadaşınız yok mu?

Kız arkadaşınız yok mu?
0
114

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
kız arkadaşın yok mu?
yokben itu de okuyorum(yani mazeretim var)
haaa!yazık

kız arkadaşın yok mu
var ama evde(lise psikolojisi)

kız arkadaşın yok mu?
ne oyle kucuk gorurmuş gibi? yok nolucak? şart mı olması? yok mudenmez ona oyle var mıdiye sorulur kaba herif

kız arkadaşın yok mu?
odevi yaptım verim mi?

kız arkadaşın yok mu?
kızdan arkadas mı olur olm !

kız arkadaşın yok mu?
kime gore neye gore ?

kız arkadaşın yok mu?
maalesef, olsa dukkan senin

kız arkadaşın yok mu?
ben kendim kız arkadaş olmuşum sen ne diyon !

kız arkadaşın yok mu?
yoooo

kız arkadaşın yok mu?
senin var diye karizma mı yapıyon lan ! alırım ayağım altına ! doğru konuş, adam ol !

kız arkadaşın yok mu?
uzerinde calıştığım biri var, yakında olacak inşallah
!!!*

kız arkadaşın yok mu?
olması ya da olmaması işte butun mesele bu
abi kendine gel,sadece var mı yok mu?
seni mi yazayım listeye

kızarkadaşın yokmu?
uhuuhuhuhuuhu

kız arkadaşın yok mu?
var da kullanmıyorum

kız arkadaşın yok mu?
yok, senin erkek arkadaşın yok mu?
yok
hmm ne guzel

kız arkadaşın yok mu?
var hem de 2 tane birini sana yapayım mı?

kız arkadaşın yok mu?
yok,ya senin?
benim de
peki ya aykut'un var mıdır?
ooo onun hic yok
imageskizarkadasinizyokmu5ad764bd09a26gif

Similar threads

kız arkadaşın yok mu? değilben itü de okuyorum(yani mazeretim var) haaa!eyvah kız arkadaşın yok mu var fakat evde(lise psikolojisi) kız arkadaşın değil mu? ne o kadar küçük görürmüş gibi? değil nolucak? koşul mı olması? yok mudenmez ona öyle var mıdiye sorulur vahşi herif kız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Kız arkadaşın yok mu??? Kız arkadaşın yok mu? Cumaya gitti, gelecek kız arkadaşın yok mu? yok mu derken bir alay mı sezdim yahut bana mı o kadar geldi? değil canım ne munasebet! yıkıl karşımdan! emredersin abi! kız arkadaşın değil mu? olsa dükkan senin kız arkadaşın değil mu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Kiz arkadasin değil mu muhabbeti kiz arkadasin değil mu? cumaya gitti, gelecek *kiz arkadasin değil mu? yok muderken bir alay mi sezdim yoksa bana mi oyle geldi? yok canim ne munasebet! yikil karsimdan! emredersin abi! *kız arkadaşın yok mu? olsa işyeri senin * kız arkadaşın yok mu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Kız arkadaşı olmayanların cevapları kiz arkadasin yok mu? cumaya gitti, gelecek kiz arkadasin değil mu? yok muderken bir alay mi sezdim yoksa bana mi oyle geldi? yok canim ne munasebet! yikil karsimdan! emredersin abi! kız arkadaşın değil mu? olsa işyeri senin kız arkadaşın değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Baba oğul kız muhabbetleri Oglum manita var mi? Değil babacigim Ben senin ya$indayken kariya kari demezdim, sen kime cektin lan? Fakat baba Oğlum gel hele gel, gözüme çarpmıyo yok, sen eve hiç kız atmıyosun (bodoslama) Eeeöö baba yani öss ye hazırlanıyorum ben şimdi ya hani uğraşmamam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,497Konular
982,009Mesajlar
29,992Kullanıcılar
Narko06Son üye
Üst Alt