Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kız Arkadaştan Ayrılma Sebepleri

Kız Arkadaştan Ayrılma Sebepleri
0
141

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
1) Annem seninle tanışmak istiyor (Bırak)

2) Kendimi asmak istiyorum (Bırak)

3) Bugun kendimi yorgun hissediyorum (Bırak)

4) Yaa bu ayki telefon faturamı sen odesen (Duşunme bile)

5) Zeynep'in erkek arkadaşının arabasını gordun mu? (Neee? Bırak tabiii)

6) Ben de mi o kıyafetten alsam (Koşarak uzaklaş)

7) Kendimi bu akşam olecekmiş gibi hissediyorum (Bırak)

8) Evlenirsek ben utu ve camaşır olayına girmem (Anında Bırak)

9) Ayyy bu kıyafet sana hic yakışmamışşşş (Sus ve başka bir tarafa doğru ıslık calarak yurumeye başla)

10) Şakaların Berbat (Şaka değil seni bırakıyorum de Bırak )

11) Eski erkek arkadaşımla bir yemek yesem ne olur ki hem bana onemli bir şey soyleyecekmiş cok merak ettim (Son sozlerin mi? Mezartaşı icin biraz uzun oldu da) imageskizarkadastanayrilmasebepleri5ad757fc6d434pngimageskizarkadastanayrilmasebepleri5ad757fc6d434png

alıntı

Similar threads

1) Annem seninle tanışmak istiyor (Bırak) 2) Kendimi asmak istiyorum (Bırak) 3) Bugün kendimi halsiz hissediyorum (Bırak) 4) Yaa bu ayki telefon faturamı sen ödesen (Düşünme bile) 5) Zeynep'in erkek arkadaşının arabasını gördün mü? (Neee? Bırak tabiii) 6) Ben de mi o kıyafetten alsam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Kızları ne zaman bırakmalı? * Ay bu akşam değişik birşey yapalım (Bırak) * Ay şekerim saclarım boyle mi guzel şoyle mi guzel (Bırak) * Bazı şeyler artık bana yetmiyor (Bırak) * Annem seninle tanışmak istiyor (Bırak) * Babam seninle tanışmak istiyor (Bırak) * Kendimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Kızları ne süre bırakmalı? * Ay bu akşam değişik birşey yapalım (Bırak) * Ay şekerim saçlarım böyle mi hoş şöyle mi güzel (Bırak) * Bir Takım şeyler artık bana yetmiyor (Bırak) * Annem seninle tanışmak istiyor (Bırak) * Babam seninle tanışmak istiyor (Bırak) * Kendimi asmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Erkeklerin kızları vazgeçme sebebleri kadını gebe bırakma oyunları gebe bırakma oyunu kadın oyunu kadın oyunları kadını Okurken meleklerım bana kızmassınız umarım ben okurken çok güldüm sizinlede paylaşmak istedimİşte erkeklerın kızları bırakma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
kızların bırakılması gerektigi zamanlar EĞER SİZE BÖYLE DERSE !!! Ay bu aksam öbür bir şey yapalım (bırak) Ay sekerim saçlarım böyle mi güzel şöyle mi güzel (bırak) Bir Takım şeyler artık bana yetmiyor (bırak) Annem seninle tanışmak istiyor (bırak) Babam seninle tanışmak istiyor (bırak)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,505Konular
982,714Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt