Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kiz aŞkİnİ İspatla dedİ bende 'yardim edİn' :(:(

Kiz aŞkİnİ İspatla dedİ bende 'yardim edİn' :(:(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
şimdi arkadaşlar kıza ben önerge etmiştim
ve kız başta onu tanımıyorum diye kabul etmedi
daha sonra yanındaki arkadaşi beni gösterdi arkasından diger arkadaşlari bana gelip
o anda öle dedi fakat bir düşünsün dedi
ertesi gün telini verdi
sonra
kızla
mesajlaşirken kız bana aşkini ispatla dedi iddaaya mi felan girdin dedi?
öle kapandı olay kontorüm bitmişti daha sonra kontör aldım aralıksız mesaj attım hic birine cevap vermedi
ve sonradan kızi aradim arkadaşlari cıktı
ve şunlari söyledi
seninle konuşmak istemiyor
zaten birinin zoruyla konuşmuş dedi
bende kafaya koydum aşkimi ispatlayacaktim nasıl olursa olsun o nedenden dolayidir diye düşündüm
sonra bu kız yurtta kalıyordu yani bayağı evi köyde
daha sonra bugun köylerine gittim bütün 45 km yol gittim
kız hoşlanir ola ki diye inanir bana gercekten diye

sonra teline mesaj attım köyündeyim evinde öyle güzelmiş diye
oda sen kimsin ya diye mesaj atti bende sana aşkimi ispatlayacam göreceksin dedim sonra ismimi yazdim sonra bitmiş mesaj geld
ve şunlar yaziyordu

ben senden nefret edilen şey ediyorum zaten kızlar demiş sana aşkini ispatla diye
ben seni sevmiyorumki ispatlamani isteyim

tıpkı böle arkadaşlar durum nedir yardım edin?

Similar threads

Acilen arkadaşlar Ben Kıza Önerge ettim bir arkadaş yoluyla daha sonra kız demişki ben onu tanımıyorum demiş sonraki gün ben gezerken yanindaki arkadaşi beni gösterdi sonradan bana baktı ve beni süzdü ben yarı bir şeyler oldu icimden gecirdim ertesi gün iki tane üstteki sınıftan arkadaşlari...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
arkadaşlar benim bi hoşlandığım kız vardı aynı üniversitede 12 ay kadar konuştuk kızı tanıdım kızla whatsapda facebookda canım bitanem kıyamam çok tatlısın vs vs diye konusuyordu benle bide kız kapalıyı açık fotolarını atıyordu bana bende ümitlendim bu laflardan fotograflardan daha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
arkadaslar ben almanyada oturuyorumtemmuzda ben 1 ayligina türkiyeye izine gittim ve orda ben bir kiza asik oldum kiz akrabamiz oluyo uzak istekizla birincil basda konustuk ve sonradan kendisine cikma öneri ettim ve kendisi korkuyorum dedi bana bende sordum niye diye kendisi bana kimsenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
arkadaşlar ilk önce azıcık uzun kusura bakmayın ama kafayı yiyecektimÖncelikle ben ünv okuyom afiyet memurluğu bölümü umulan hastanede staj yapıyoruzİşte bir tane kızla tanıştım kız otomasyoncu(sekreter) olayı işte kızla konuştum tanıştım öyle bir hafta mesajlaştık daha sonra işte konuştuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Merhabalar; Konuyu En Başından Anlatmak İstiyorum Bütün Çıplaklığı İle Anlatıcam Bağlı Kurallara Yerinde Bir Biçimde Fakat Sonuçta Bir Pürüz Olmasını İstemiyorumFiilen Fazla Garip İmkansız Gibi Görünen Şeyler Var Anlatıcaklarımda Bir Gece 3 Dost Alem Yaparken Gece 3 Sularında Bira'larımızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,331Kullanıcılar
berenSon üye
Üst Alt