Kız Böyle İstenirr Hani böyle şahit oldunuz mu hiç bilmiyorum fakat kız isteme muhabbetleri vardırGördük beğendik,Allahın emri peygamberin kavliyle diye uzar giderCevaplarda her zaman aynıdır ehh gençler anlaşmış bize laf düşmezderler başka türlü oldugunu ben hiç görmedim işitmedim takiiiiii burdakileri görene kadar 1 ver ulan! Kaynak : yorumlanet kız böyle istenir! kız isteme diyalogları al! saol! peki! 2bizim erkek çocuk sizin kızı beğenmiş,istiyoruz biz de ah o kadar hoş ama oğlunuzu göremiyorum nerde kendisi dükkanda oğlan getirmedim işyeri abes kalmasın diye anlıyorum 3efendiimm Allah'ın emrı Peygamber'in kavliyle beyfendi ateistiz biz, bu bölümü atlasak 4gelelim başlıca konuya,düşündük taşındık binbir türlü geyik yaptıkbiz sizin kıza talibiz kısmetse olur beyfendi evetmi hayırmı yani veriyomusunuz baht nasıl şans? evetmi hayırmı kardeşim? ebennnnnn 5(eşcinsellik fena şey) velhasıl kelam,bizim oğlana sizin kızınızıee oğlunuzuee yıkıldı fakat konsept acilen olmadıki BİİPtir et dünür mahalle çalkalanıyo zaten olayla, adımız ine babasına çıktı, bide konsept falan diyip kızdırma adamı 6hoş kızınızı oğlumuza istiyoruz sizin içinde uygunsa kısmetse olur İnşallah ah mantık hatası oldu kısmetse zaten olur sizin İnşallah demenize lüzum değil ne ha? mantıksız oldu diyorum,kısmette yazıldıysa sizin İnşallah demesenizde kızı vermesenizde
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.