Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıza Ne Demeliyim ?

Kıza Ne Demeliyim ?
0
119

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kızla 1 hafta önce tanıştım ve aşık oldum kıza hafif belli ettim öyle küçük ufak konuşuyoruz falan sevgili vardı , onunla tartıştım ve ayrıldılar birsey ayrım etmedi barıştılar ve çıkıyorlan yarın kızla konusmaya gidicem ne demeliyim ?

Similar threads

merhabalar 1 ay önce ayrıldığım kızla her yerde konuşmaya başladım kız lise sonda bende liseyi geçen yıl bitirdim fakat üniversiteyi kazanamadım dershaneye gidiyorum her neyse kız bana işte sen bir yeri kazanamazsan fiilen çok üzülürüm acaba konuşmasak mı dedi değil öyle şey olurmu niye pek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Merhaba arkadaşlar ben anlatmaya başlıyım umarım fazla uzun yazmıcam zaten ne yapmam gerektiği konusunda kararsızım başlıyorum: Sevdiğim kızı anlatayım Öyle zırt pırt meydana çıkan bir herif değil yoksa çok güzel bir kız sürekli çıkma teklifleri falan alıyor lakin kabul etmiyor o aşka inanıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Arkadaşlar sınıfımda bir kız var ocak ayında önerge ettim kabul etmedi derslik arkadaşıyız dedi o günden beri dahada yakınlaştı etti bağlı bu sürede birileriyle de çıktı lakin 1 hafta geçmeden ayrıldı sonra ben buna duygularımı açıkladım 2 gün konuşmadı sonradan yeniden gelip konuştu ondan sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
arkadaşlar ilk önce azıcık uzun kusura bakmayın ama kafayı yiyecektimÖncelikle ben ünv okuyom afiyet memurluğu bölümü umulan hastanede staj yapıyoruzİşte bir tane kızla tanıştım kız otomasyoncu(sekreter) olayı işte kızla konuştum tanıştım öyle bir hafta mesajlaştık daha sonra işte konuştuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
arkadaşlar hayırlı akşamlar 1 senedir cana yakın olmadğım mahalledeki bi arkadaşımın eski çıktığını deli gibi seviyorum ve bi ara barıştılar bitmiş ayrıldılar kız onunla cıkmadan once bnim sınıfımdaydı , yani mahalledeki cocukdan daha çok tanıyorum arkadaşça olduğum arkadaşlarım kardeşim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,497Konular
981,954Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt