Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızarmış Muz Tatlısı Tarifi Resimli

Kızarmış Muz Tatlısı Tarifi Resimli
0
62

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
87
Puan
48
F-D Coin
0
Kızarmış Muz Tatlısı nasıl yapılır
Kızarmış Muz Tatlısı hazırlanışı



Kızarmış Muz Tatlısı malzemeleri:
3 adet orta boy muz
15 gr teremyağ ballı
12 portakal
1 corba kaşığı esmer şeker
2 corba kaşığı krema
1 corba kaşığı kabak cekirdeği



Kızarmış Muz Tatlısı yapımı:

Portakalın suyunu cıkartın Muzları soyup buyuk parcalar halinde diyagonal doğrayın Teremyağı yapışmaz yuzeyli tavada eritin Dilimlenmiş muzları ekleyin ve kahverengileşinceye kadar kızartın Sonra muzları ocaktan alıp portakal suyu ve esmer şeker ekleyin

Ardından tavayı tekrar ateşe alıp baloncuklar oluşana kadar daha kızartın Tavadaki muzların sosla iyice harmanlanması icin karıştırın Muzları servis tabağına alıp uzerlerine kremayı dokun ve kabak cekirdeklerini serpin

Afiyet olsun



imageskizarmismuztatlisitarifiresimli5ad40672b77a0
 
858,496Konular
982,168Mesajlar
30,108Kullanıcılar
MudavaSon üye
Üst Alt